Traprenovatie en onderhoud | Ikknapmijnhuisop.nl

Traprenovatie en onderhoud

Een trap is één van de meest gebruikte en één van de meest opvallende onderdelen van een woning. Na verloop van tijd zal de trap slijtageplekken vertonen, kan de verflaag beschadigd zijn of past wellicht de uitstraling niet meer bij de nieuwe meubels die je hebt gekocht. Je kunt kosten besparen door de trap te laten renoveren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Traprenovatie

Wanneer je niet meer tevreden bent met je trap, kun je ervoor kiezen je trap geheel te laten vernieuwen. Echter, de kosten hiervan kunnen behoorlijk oplopen, maar je wilt toch iets aan de trap doen. Een traprenovatie kan dan uitkomst bieden. Voor een traprenovatie zijn er diverse mogelijkheden en kun je kiezen uit diverse extra opties en manieren van afwerken. Ook voor een lager budget is er voldoende mogelijk!

Onderhoud van de trap

Om je trap langer mooi te houden, is regelmatig onderhoud onmisbaar. De trap elke week even afnemen met een stoffen doek kan al schelen. Het verschilt per materiaalsoort waarvan de trap gemaakt is hoe je deze moet onderhouden. Een houten trap schoonmaken met een schuurmiddel is bijvoorbeeld echt uit den boze! Ook blijft deze het langst mooi als je de trap jaarlijks behandelt met een oliesoort (vraag bij een speciaalzaak even na welke oliesoort je het beste kunt gebruiken). Een laag vernis kan bescherming bieden tegen slijtage. Heb je bekleding op de trap, dan kun je vlekken of vuil proberen te verwijderen met een vochtige doek en daarbij kun je een beetje (verdund) reinigingsmiddel gebruiken.

Traprenovatie en onderhoud mogelijkheden

Wil je meer weten over traprenovatie en onderhoud mogelijkheden of heb je vragen over het onderhoud? Lees hier meer over wat kost een traprenovatie

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 20 minuten geleden een offerte aangevraagd.X