Jewe traprenovatie | Ikknapmijnhuisop.nl

Jewe traprenovatie

Jewe traprenovatie

Er zijn handige traprenovatie pakketten te koop van het merk Jewe. Je kunt door dit pakket te gebruiken zelf  je trap renoveren.

Traprenovatie is een klus waar niet iedereen zomaar aan begint. Wij vinden dat traprenovatie een klus is voor de ervaren klusser.

Wanneer je dit niet bent dan raden we je aan om de traprenovatie te laten uitbesteden door een professional. Via deze site kan je trouwens gratis en vrijblijvend prijzen vergelijken van de beste traprenovatie bedrijven uit de regio.

Traprenovatie prijzen vergelijken?
Bespaar tot wel 40% op de kosten!

Jewe traprenovatie:

Jewe traprenovatie is een systeem van overzettreden die je over een bestaande trap kan monteren. De treden zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen zodat je zowel rechte trapdelen en trapdelen met hoeken kan renoveren.

Het inmeten van een trap wordt je met dit pakket gemakkelijk gemaakt door een speciaal voor de doe-het-zelver gemaakt gereedschap.

Met de Jewe trapspin kun je tree voor tree nauwkeurig meten. De maat die je hebt opgenomen met de trapspin kun je in een keer overtekenen op de nieuwe treden om ze vervolgens probleemloos uit te zagen in exact de juiste maat.

Een traprenovatie uitvoeren met een Jewe pakket bestaat uit de volgende stappen (jewe.eu)

  • Inmeten: het eenvoudig inmeten van de traptreden met behulp van de trapspin.
  • Het aftekenen van de overgenomen maat met de trapspin
  • De overzettreden in de juiste maat zagen
  • Het monteren van de overzettreden en stootborden

Jewe overzettreden plaatsen:

De jewe overzettreden kunnen bijna op alle dichte trappen geplaatst worden. Om er zeker van te zijn dat de maten toereikend zijn moet je van de grootste trede de diepte en breedte meten.

Wanneer de traptrede niet breder is dan 130 cm en niet dieper is dan 38 cm kun je het jewe traprenovatie systeem gewoon gebruiken.

Traptreden van Laminaat of met eiken toplaag:

De laminaat traptreden zijn voorzien van duurzame toplaag, en daardoor geschikt als traptrede die nogal intensief wordt gebruikt. Laminaat traptreden zijn goed te onderhouden met laminaatreiniger.

De traptreden met eiken toplaag zijn nog onbehandeld. Je kunt de treden naar eigen smaak afwerken met een lak of wax-olie product. De producten zijn in naturel en verschillende kleuren te verkrijgen.  

Prijzen van een Jewe traprenovatieset zitten rond de € 500. Meer informatie over traprenovatie prijzen vind je in ons handige traprenovatie prijsoverzicht

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 8 minuten geleden een offerte aangevraagd.X