Alles over traprenovatie en de kosten ervan vind je hier!

Traprenovatie

Is je trap toe aan een complete vervanging of is een renovatie van de bestaande treden nodig? Met een traprenovatie geef je de trap weer een tweede leven en ziet de trap er weer als nieuw uit.

thumb_up

125.000+ vergelijkingen
Ontvang meerdere offertes

people

Traprenovatie specialisten
Actief in jouw regio

euro_symbol

Bespaar tot 40%!
Vind de beste deal

Traprenovatie tips

Door een traprenovatie. Op onze site geven we je meer informatie over traprenovatie en inzicht in de traprenovatie kosten.

Waarom een traprenovatie?

Voordelen van een traprenovatie:

De juiste materialen voor je traprenovatie

Doorgaans kun je kiezen uit een grote diversiteit materialen qua trapbekleding, waaronder laminaat, multiplex of het populaire eikenhout om de trap weer als nieuw te krijgen. Trappen zijn daarom eenvoudig te combineren met je eigen (of ideale) huis en woonstijl.

Traprenovatie mogelijkheden:

Om de afwerking van je trap ….Traptreden zijn doorgaans uit te breiden met keuzes voor decoratie in kleur, stootboorden, wangen, antislip en/of led-verlichting. om uw trap te decoreren (zoals; led verlichting). Hierdoor past je gewenste trap naadloos bij je eigen sfeervolle hal en unieke woonstijl. Ook is het opknappen van de trap een goede meerwaarde voor je huis.

Hoelang duurt een traprenovatie?

Een traprenovatie duurt gemiddeld 1 dag. Dit is inclusief het verwijderen van oude materialen en het vervangen van de traptreden. Voorafgaande aan een traprenovatie zal de huidige trap worden opgemeten en gecontroleerd. Vervolgens worden de traponderdelen eerst op maat gemaakt en bij oplevering direct geplaatst.

Traprenovatie specialisten vergelijken

Behalve dat we je meer over traprenovatie vertellen, krijg je ook de mogelijkheid om traprenovatie prijzen te vergelijken bij bedrijven uit jouw regio. Door traprenovatie prijzen te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op de totale traprenovatie kosten. Met een traprenovatie geeft u al direct een andere uitstraling bij binnenkomst in uw woning. Ontvang een prijsopgave van specialisten uit uw eigen regio, zo weet u zeker dat u een goede traprenovatie voor een scherpe prijs krijgt.

  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 10 minuten geleden een offerte aangevraagd.X