Over ons | Ikknapmijnhuisop.nl
Spacer

De website Ikknapmijnhuis.nl is de nummer 1 handige site met uiteenlopende tips en adviezen over het opknappen of verbouwen van je huis. Metname op het gebied van traprenovatie zijn we specialist.

Wat doen wij voor jou?

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar door slim prijzen te vergelijken bij bedrijven en specialisten uit jouw regio. Dit scheelt aanzienlijk in de verbouwkosten, onder andere vanwege de concurrentie van bedrijven onderling. In de afgelopen jaren hebben duizenden bezoekers informatie op onze website gevonden en hebben wij hun kunnen helpen met hun project.

Met onze prijsvergelijktool kun je in één keer tot wel 4 offertes vrijblijvend bij bedrijven uit jouw regio aanvragen.

Waarom Ikknapmijnhuisop.nl?

Zoals je misschien zelf ook wel gemerkt hebt zijn prijzen in de verbouwmarkt vrij ondoorzichtig en krijg je pas inzicht in de prijzen van een bedrijf na een (lange) afspraak met een vertegenwoordiger of verkoper van het bedrijf.

Van een pak melk weet iedereen wel wat er voor gevraagd mag worden, maar wat betaal je een vakman per uur? Hoe zit het met de kosten van een dakkapel of een mooie traprenovatie? Daar is vaak weinig over te vinden online.

Onze site brengt vraag en aanbod bij elkaar en je hoeft er zelf de deur niet voor uit. Daarnaast geven we je inzicht in de prijzen en kan je die vanaf de bank of waar dan ook gemakkelijk vergelijken.

Je wordt verzien van informatie die je kunt gebruiken om de keuze voor een bepaalde specialist te maken. Hierbij wordt geen persoonlijk advies verstrekt.

  • Het is gratis en geheel vrijblijvend
  • Ik bespaar tot wel 40% op de kosten
  • Ik ontvang tot wel 4 aanbiedingen 
  • Het is in 1 minuut aangevraagd
  • Ik maak dan kans op een IKEA bon van €50

Bij vragen over een specifieke verbouwing of als je hulp nodig hebt bij uw project, is het betreffende bedrijf uw aanspreekpunt. Dit maakt het wel zo makkelijk.

Het verkopen en aankopen van een huis is tegenwoordig anders dan een aantal jaren geleden. We zien een trend ontstaan van het opknappen van je woning. Dit is of om het wooncomfort te verhogen of om de bestaande woning goed te kunnen verkopen. Oftewel werken aan je huis levert altijd op!

Onze klustips gaan onder andere over: schilderen, elektra aanleggen, traprenovatie, vloeren leggen, onderhoud, stucwerk, woningisolatie, dakbedekking, keukenrenovatie en nog veel meer.

Hoe is ikknapmijnhuisop.nl ontstaan?

Deze website is ruim 14 jaar een begrip. ikknapmijnhuisop is een bedrijf dat vraag en aanbod bij elkaar brengt in diverse markten, maar dan vooral offline. In de online wereld was deze rol nog niet goed ingevuld en was er genoeg ruimte voor een nieuw initiatief.

Uiteindelijk is dit de site ikknapmijnhuisop.nl geworden. Dit is een succes gebleken want tienduizenden bezoekers weten ons inmiddels goed te vinden en hebben al flink op hun verbouwing of klus kunnen besparen.

Vind via ikknapmijnhuisop.nl de specialist voor elke klus in en rondom het huis. De specialisten waaruit je kan kiezen zijn er meer dan 4500 en hebben al meer dan een miljoen projecten naar behoren uitgevoerd

De oprichters

De oprichters van deze site weten hoe het werkt, zowel het klussen als het uitonderhandelen van een scherpe prijs.  Met jaren lange ervaring in de bouwsector (zie ook het uitgebreide artikel over ons in de krant) met onder andere een installatie- en aannemersbedrijf zijn we tot dit idee gekomen. Het doel is geweest om transparantie in de markt te geven en oprecht mensen te helpen die het best zelf zouden kunnen.

Mocht u toch nog vragen hebben, kijk dan bij de veelgestelde vragen of stel uw vraag via onze contactpagina.

Bedrijfsnaam: ikknapmijnhuisop
KvK nummer: 77107012

Lees hier onze privacy policy

thumb_up

125.000+ vergelijkingen
Ontvang meerdere offertes

people

Vergelijk specialisten
Actief in jouw regio

euro_symbol

Bespaar tot 40%!
Vind de beste deal

Er is 21 minuten geleden een offerte aangevraagd.X