FAQ | Ikknapmijnhuisop.nl

Bekijk de onderstaande veelgestelde vragen:

Wat doen jullie precies?

We geven via deze site gratis klus tips en geven de mogelijkheid om prijzen van vakmannen en leveranciers regionaal te vergelijken. Dus of je nu zelf wil gaan klussen of de klus liever uitbesteedt bij ons ben je aan het juiste adres.

Is Ikknapmijnhuisop.nl écht gratis?

Ja! Het aanvragen van offertes via Ikknapmijnhuisop.nl is geheel vrijblijvend.

Waar halen jullie de expertise vandaan om klus tips te geven?

Na jaren ervaring bij een installatie bedrijf en een aannemer zijn wij ondertussen van alle markten thuis. Behalve de ervaring in verschillende vakgebieden hebben we ook ‘twee rechter handen’ en zodoende menig klus geklaard.

Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

De prijs is in meeste gevallen opgebouwd uit een uurloon, product kosten en materiaal kosten. Alles moet voor het vergelijk duidelijk gespecificeerd zijn , anders vergelijk je appels met peren. De meeste van onze site gebruikers zijn particulieren, vandaar dat wij er voor hebben gekozen om prijzen inclusief BTW te tonen.

Van wie krijg ik de offertes voor mijn verbouwing of product?

Je krijgt de offertes van aangesloten bedrijven en specialisten uit jouw regio. Er doen zo’n 4500 specialisten mee dus dat is meer dan genoeg. Het aantal offertes dat je krijgt varieert van 1 tot 6 afhankelijk van hoeveel specialisten reageren op je aanvraag. Ondertussen zijn er al meer dan 500.000 projecten succesvol afgerond.

Is het mogelijk offertes ontvangen uit álleen mijn eigen regio?

Ja! Je wordt alleen benaderd door ons geselecteerde bedrijven die actief zijn bij jouw in de regio.

Werken jullie alleen in Nederland?

De meeste mensen die we geholpen hebben komen uit Nederland, maar sinds een jaar doet ook België mee aan ons initiatief. Dat is dus goed nieuws voor de Belgen of Nederlanders die bij België in de buurt wonen.

Ben ik verplicht met een bedrijf in zee te gaan?

De service van Ikknapmijnhuisop.nl ik geheel gratis. De door ons geselecteerde bedrijven bieden een vrijblijvende offerte. Het aanvragen van offertes verplicht je tot niets.

Kan ik mijn offerte aanvraag intrekken?

Helaas is het niet mogelijk om een aanvraag weer in te trekken. De offerte aanvraag wordt namelijk direct verstuurd naar de bij ons aangesloten bedrijven.

Wat doet ikknapmijnhuisop.nl met de gegevens die ik achterlaat?

De gegevens die u via het formulier invult worden alleen gebruikt in het kader van te leveren diensten. Ikknapmijnhuisop.nl verschaft jouw gegevens, waaronder uw e-mailadres en NAW-gegevens, alleen aan de aangesloten bedrijven. Lees meer over uw gegevensverwerking in onze privacy policy.

Waar kan ik een beoordeling achterlaten?

Ben je tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden? Dan zouden wij het leuk vinden als je een beoordeling achterlaat. Je kunt hier terecht om een ervaring te delen of een recensie achter te laten over ons.

Ik heb een bouw/klus gerelateerde vraag waar ik die kwijt?

Op deze site vind je de meeste antwoorden op verbouwvragen wel als het goed is. Mocht het zo zijn dat je niets kunt vinden over het onderwerp of dat een vraag onbeantwoord blijft neem dan contact op. Stel je vraag gerust via ons contact formulier.

thumb_up

125.000+ vergelijkingen
Ontvang meerdere offertes

people

Vergelijk specialisten
Actief in jouw regio

euro_symbol

Bespaar tot 40%!
Vind de beste deal

Er is zojuist een offerte aangevraagd.X