Hoe werkt het? | Ikknapmijnhuisop.nl

Op de website Ikknapmijnhuisop.nl bieden we je de mogelijkheid om met onze klus tips aan de gang te gaan, zodat ook jij een uitdaging in je huis niet uit de weg hoeft te gaan.

Gratis offertes vergelijken

Via ons portaal en de handige vergelijktool kom je in contact met de beste professionals uit jouw regio. Zij staan klaar om jouw werk met beidde handen aan te nemen en er een succes van te maken. Je hebt hiervoor geen account nodig. Zoek je bijvoorbeeld een goede deal voor schilders, aannemers of een traprenovatie? Dan heeft Ikknapmijnhuisop.nl de beste oplossing.

Meer dan 500.000 klussen zijn naar tevredenheid afgehandeld!


Vraag een offerte aan in een paar simpele stappen. Door een formulier in te vullen omtrent jouw wensen krijg je aantrekkelijke prijzen en hulp direct in je mailbox. Wij leggen contact met in aanmerking komende bedrijven. Alle offertes, prijzen en tips die worden aangeboden komen van bedrijven uit je eigen regio. Dit is vaak vertrouwder, maar zeer zeker ook voordeliger dan bedrijven buiten je regio.


Deze service is volledig gratis, je bent tot niets verplicht en kiest zelf voor een bedrijf dat bij u past! Vergelijk de aanbieders op basis van hun offertes. Maak een keuze uit verschillende aanbieders op prijs, kwaliteit of andere criteria.

Spacer
  • Het is gratis en geheel vrijblijvend
  • Ik bespaar tot wel 40% op de kosten
  • Ik ontvang tot wel 6 aanbiedingen
  • Het is in 1 minuut aangevraagd
  • Ik maak dan kans op een IKEA bon van €50

Advies en verbouwtips voor je huis

Lees meer tips over het renoveren en opknappen van je huis op onze verbouwsite. Wil je graag een verbouwklus uitbesteden? Maak dan gebruik van de formulieren op deze website en vind een vakman in je regio. De verbouwtips zijn te lezen en te bekijken vanaf elk device. Dat is handig want als je tijdens het klussen iets wilt teruglezen.

Kom je er zelf niet ui of denk je waar ben ik aan begonnen schakel dan eenvoudig hulp in! Mocht u toch nog vragen hebben, kijk dan bij de veelgestelde vragen of stel uw vraag via de contactpagina.

thumb_up

125.000+ vergelijkingen
Ontvang meerdere offertes

people

Vergelijk specialisten
Actief in jouw regio

euro_symbol

Bespaar tot 40%!
Vind de beste deal

Er is 26 minuten geleden een offerte aangevraagd.X