Traprenovatie met PVC | Ikknapmijnhuisop.nl

Traprenovatie met PVC

Je zou graag jouw trap een geheel andere ‘look’ aanmeten en je trap helemaal renoveren. Maar wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de voor- en nadelen van een traprenovatie met PVC? In onderstaand artikel zullen wij je op weg helpen en meer informatie geven. Ook kun je ons gratis en vrijblijvend offertes voor jou op laten vragen door het formulier onderaan de pagina in te vullen.  Vele tevreden klanten zijn je op deze manier al voorgegaan!

Voordelen traprenovatie met PVC

De voordelen van een traprenovatie met PVC zijn onder andere het geringe onderhoud, PVC beschadigt niet snel en is slijtvast, recyclebaar en waterbestendig. Het enige nadeel is dat het geen echt hout is en dat PVC op de trap minder mooi oogt. Wel zijn er diverse dessins verkrijgbaar. Onder andere dessins met houtkleuren of juist hele moderne, strakke dessins. Zo kun je de ‘houtlook’ toch een beetje nabootsen en profiteer je tegelijkertijd wel van de voordelen van PVC op de trap. Wil je graag een traprenovatie laten uitvoeren met eikenhout of LED verlichting? ook dat is mogelijk.

Traprenovatie met PVC

Je kunt bij je traprenovatie met PVC kiezen voor stroken PVC die vastgelijmd worden of stroken PVC die je alleen maar in elkaar hoeft te klikken. De klikbare PVC is recyclebaar. PVC is een soort kunststof dat wordt gemaakt van een monomeer. In principe is de trap na een traprenovatie met PVC al direct klaar voor gebruik. Er hoeft geen kleur meer aan de trap gegeven te worden of de trap af te lakken. 

Prijzen vergelijken traprenovatie met PVC

Laat jij jouw trap renoveren met PVC? Zoek dan een betrouwbaar en kundig klusbedrijf uit. De trap is een belangrijk onderdeel in huis, zeker als de trap in de woonkamer gevestigd is. Kies daarom een professional uit die jouw trap gaat opknappen. Weet je niet precies hoe je deze bedrijven moet benaderen? Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen je gratis en vrijblijvend op weg! Door het formulier in te vullen, geef je bedrijven de mogelijkheid om te reageren op jouw aanvraag en je een offerte toe te sturen. Het kiezen van de juiste factuur kan je tot wel honderden euro’s voordeel opleveren. Vele tevreden klanten zijn je voorgegaan. Mogen wij jou ook op weg helpen?

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 18 minuten geleden een offerte aangevraagd.X