Traprenovatie met Led verlichting | Ikknapmijnhuisop.nl

Traprenovatie met Led verlichting

Traprenovatie met Led verlichting

Je bent bezig om je huis van een geheel nieuwe look te voorzien. Ook de trap wordt hierin niet vergeten. Je wilt ervoor zorgen dat je trap een echte eyecatcher wordt en direct opvalt als je het huis betreed.

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om je trap te renoveren en op te knappen. Een populaire mogelijkheid daarvan is het bekleden van je trap met ‘Led verlichting’. Led verlichting is helemaal ‘hot’ en erg gewild op het moment.

Maar wat zijn nu eigenlijk de  voordelen van Led verlichting en waarom zou je je trap willen bekleden met Led verlichting?

Voordelen Led verlichting

Led verlichting heeft vele voordelen. De belangrijkste voordelen zijn: Led verlichting is energiezuinig, gaat lang mee, verkrijgbaar in diverse kleuren, bevat geen kwik en flikkert niet. Led verlichting is erg populair door bovenstaande voordelen, vooral door de energiezuinigheid en de lange levensduur.

Traprenovatie met Led verlichting

Maar waarom zou je je trap renoveren en ‘versieren’ met Led verlichting? Allereerst is het handig om een donker trappengat op te lichten met Led verlichting. Ook ziet ingebouwde Led verlichting in je trap er netjes en verzorgd uit.

Verder ligt het uiteraard aan iemands smaak of Led verlichting een deel uitmaakt van de verlichting binnenshuis. Tenslotte is het ook gewoon leuk om een onderdeel in het huis wat normaal niet erg opvallend is, op te knappen en júist enorm op te laten vallen.

Traprenovatie met Led verlichting:

Led verlichting kan je toepassen op de volgende onderdelen. Denk er wel om dat het niet kermisachtig wordt. Kies daarom een of twee opties:

  • Led verlichting op de treden
  • Led verlichting in de leuning
  • Led verlichting langs de trap

De makkelijkste maar niet altijd de mooiste oplossing is Led verlichting plakken. Plakken is een goede optie wanneer de Led niet in het zicht zit.

Wil je echter Led verlichting in je trap laten inbouwen door middel van gaten of sleuven met Led verlichting, dan zal je voor advies een vakman in moeten schakelen of als je zelf handig bent, aan de slag gaan met meten en aftekenen om de Led verlichting op de juiste plaatsen te krijgen.

Eenvoudige Led spots of Led strips zijn zelf dus gemakkelijk aan te brengen. Wil je echter Led verlichting verwerken in je trap, dan zal je hiervoor advies in moeten winnen of zelf aan de slag gaan met passen en meten.

Prijzen vergelijken traprenovatie met Led verlichting

Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het laten renoveren van jouw trap? Vraag dan via onderstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes op. Bedrijven kunnen op jouw aanvraag reageren en een prijsopgave geven.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is zojuist een offerte aangevraagd.X