Traprenovatie met eikenhout | Ikknapmijnhuisop.nl

Traprenovatie met eikenhout

Elke keer bij thuiskomst erger je je aan de trap. Je trap is beschadigd en totaal niet meer naar je zin. Je weet echter niet wat de bestaande mogelijkheden zijn om je trap te (laten) renoveren en te zorgen voor een compleet ander aanzicht.

Hieronder beschrijven we de mogelijkheid om je trap te renoveren met eikenhout. Verder zullen we omschrijven hoe je je trap het beste kunt voorbereiden op de ‘renovatie’. Ten slotte kunnen wij je helpen bij het opvragen van offertes als je de klus uit wil besteden aan een echte vakman.

Traprenovatie prijzen vergelijken?
Bespaar tot wel 40% op de kosten!

Eikenhout: voordelen

Je wilt je trap renoveren met eikenhout, maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van het renoveren van je trap met eikenhout? Eikenhout is gemakkelijk te onderhouden, massief en zeer sterk. Door deze eigenschappen is eikenhout ideaal om je trap mee te bekleden.

Voor traprenovatie hout heb je twee soorten eikenhout die het meest gebruikt worden om trappen mee te bekleden. Je kunt kiezen voor massief en knoestvrij eikenhout of voor multiplank opzettreden. Er zijn ook andere mogelijkheden om je trap te renoveren met andere materialen zoals: traprenovatie met Led verlichting, traprenovatie met linoleum, traprenovatie met pvc en traprenovatie met sisal.

Dit zijn een paar mogelijkheden voor het renoveren en compleet veranderen van je trap. Uiteraard ligt het aan persoonlijke voorkeur en het ‘soort huis’ waar je in woont voor welke keuze jij uiteindelijk zal gaan.

Traprenovatie met eikenhout: hoe pak ik dit aan?

Je wilt je trap renoveren en uiteindelijk eikenhout opzetplanken aan laten brengen. Hoe bereid je je voor op de renovatie en wat kun je zelf van tevoren al doen? Door de trap zelf te schuren en oneffenheden te plamuren, zorg je er voor dat je deze arbeidsuren al bespaart. Vervolgens kun je een grondlaag aanbrengen en deze laag goed laten drogen.

Tenslotte kun je jouw gekozen kleur aanbrengen en goed uit laten harden en drogen. Voor het mooiste resultaat moet je de trap twee keer in zijn geheel schilderen.

Prijzen vergelijken traprenovatie met eikenhout

Zie je het niet zitten om deze klus zelf aan te pakken, laat ons dan helpen met het opvragen van offertes. Wij bieden deze service gratis en vrijblijvend aan.

Je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen en je geeft bedrijven direct de kans om op jouw aanvraag te reageren en een offerte op te maken. Het ontvangen en uitkiezen van meerdere offertes kan je uiteindelijk tot wel 40% op het aankoopbedrag schelen.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 23 minuten geleden een offerte aangevraagd.X