Goedkope traprenovatie nodig? | Bekijk hier scherpe Traprenovatie Prijzen!

Goedkope traprenovatie

goedkope traprenovatie

Wil je goedkoop je trap renoveren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te realiseren.

Een traprenovatie is op verschillende manieren uit te voeren. Maar wat is nu de goedkoopste optie? Welk materiaal kun je het beste gebruiken?

In dit artikel meer over het realiseren van een voordelige traprenovatie en de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend traprenovatie prijzen te vergelijken.

Traprenovatie prijzen vergelijken?
Bespaar tot wel 40% op de kosten!

Goedkope traprenovatie:

Het materiaal waaruit je het beste kan kiezen voor een goedkope traprenovatie is tapijt, laminaat of PVC. Tapijt is hiervan de goedkoopste optie.

Laminaat is overigens nog steeds de meest gekozen trapbekleding, het is makkelijk te verwerken, snel te leggen en ook goedkoop maar dan op termijn.

Het heeft veel voordelen tegenover tapijt laminaat is: slijtvast, gemakkelijk te onderhouden en goed schoon te houden. Ook geeft een traprenovatie met laminaat een strakkere uitstraling.

Wanneer je kiest voor een voordelige traprenovatie met laminaat let er dan wel op dat er een goede ondervloer wordt gebruikt.

In laminaat- en tapijtsoorten zit prijsverschil. Je doet er goed aan om verschillende merken laminaat of tapijt met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Een trap laten renoveren met laminaat of PVC kan vanaf ongeveer €1200 per trap. Maar omdat dit materiaal heel lang meegaat is het op termijn de beste optie voor een goedkope traprenovatie.

Zelf je trap renoveren:

Wanneer je zelf handig en een ervaren klusser bent kun je gebruik maken van een doe-het-zelf pakket bijvoorbeeld een traprenovatieset.

Je moet zelf capabel genoeg zijn om de trap precies op te meten om vervolgens de trapdelen op maat te zagen en te plaatsen. Verschillende aanbieders bieden al doe-het-zelf traprenovatie pakketten aan voor ongeveer € 550,-.

Prijzen voor een goedkope traprenovatie:

Een standaard trap laten renoveren met tapijt kan al vanaf € 300,- Zeker wanneer je een goede aanbieding te pakken hebt zijn dit prijzen waar je rekening mee kunt houden.

Het is natuurlijk afhankelijk van het soort trap wat bekleed moet worden. Een aantal dingen die een traprenovatie minder goedkoop kunnen maken zijn:

 • Meerdere draaien in de trap
 • Een open trap
 • Veel traptreden
 • Luxe afwerking
 • Duur materiaal

Hoe meer van de bovengenoemde punten die betrekking hebben op jouw renovatie hoe meer het uiteindelijk zal gaan kosten.

Lees ook het volgende artikel met daarin meer inzicht in de traprenovatie prijzen per soort materiaal.

Tips voor een goedkope traprenovatie:

Er zijn een aantal manieren om te besparen op het renoveren van je trap:

 • Houdt aanbiedingen in de gaten.
 • Bespaar op het materiaal.
 • Help zelf mee.

Goedkope traprenovatie aanbiedingen:

Van tijd tot tijd hebben bedrijven leuke aanbiedingen lopen. Houd bedrijven in de regio in de gaten of vraag of ze je willen inlichten.

Zeker in zomer- en wintermaanden komen traprenovatie aanbiedingen regelmatig voor.

Bespaar de aanschaf:

Soms hebben bedrijven restpartijen in de aanbieding die goedkoop worden verkocht. Misschien is de partij precies wat je zoekt.

Houdt kortingsacties in de gaten bij bouwmarkten en koop je renovaties voordelig in.

Wat ook vaak scheelt, is het materiaal laten inkopen door een traprenovatie bedrijf. Ze kunnen vaak het materiaal goedkoper inkopen dan jij dat zelf kan.

Help zelf mee en bespaar op de kosten:

Wanneer je zelf een handje meehelpt, kun je besparen op de kosten voor het renoveren van je trap. Hoe meer je zelf kan doe hoe goedkoper je traprenovatie.

Dingen die je zelf kan doen zijn bijvoorbeeld:

 • Oude trapbekleding verwijderen
 • Trap schuren en schoonmaken
 • De vakman een handje helpen

Goedkope traprenovatie bedrijven vergelijken:

De traprenovatie van de trap kan met een scherpe all-in prijs ook nog eens voordelig en met garantie gedaan worden. Vergelijk verschillende aanbieders uit de regio en vraag naar hun lopende traprenovatie aanbiedingen.

Interessant artikel?
 • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
 • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
 • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 18 minuten geleden een offerte aangevraagd.X