Polyester dakkapel | Ikknapmijnhuisop.nl

Polyester dakkapel

Ga je voor de meest goedkope optie en wil je toch een dakkapel op je huis plaatsen die duurzaam is? Dan is de polyester dakkapel, die volledig uit kunststof bestaat, wellicht een goede keuze. Bekijk wel even van tevoren of je geen vergunning aan moet vragen!

Kosten polyester dakkapel

Wat kost een polyester dakkapel? Kies je voor de voordeligste polyester dakkapel van standaard formaat (1,5 m. hoog x 2,5 m. breed), dan kost dit je gemiddeld tussen de € 3.900 en € 4.500. Wil je deze tevens laten afwerken door een specialist (laten isoleren en verder afwerken) dan komt hier vaak nog € 350,- tot € 450,- bij. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor diverse opties, wat uiteraard ook extra kosten met zich meebrengt. Denk hierbij aan het (laten) plaatsen van horren of screens tegen de zon. Of wil je liever toch rolluiken die je huis, naast extra isolatie, tevens beschermen tegen inbraak? Dit zijn slechts enkele opties waaruit gekozen kan worden.

Voordelen polyester dakkapel

Een van de voordelen van een polyester dakkapel is dat deze is gemaakt uit één stuk en deze dus geheel naadloos is. Dit maakt dat de polyester dakkapel nagenoeg waterdicht is en maakt de kans op lekkages praktisch nihil. Tevens is de polyester dakkapel zo goed als vrij van onderhoud nadat deze is geplaatst. Bijkomend voordeel: de polyester dakkapel is vantevoren al in de gekozen kleur gespoten waardoor zelf schilderen niet meer nodig is! Een andere voordeel is de uitstekende isolatie die deze dakkapel variant biedt.

Mogelijkheden polyester dakkapel

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken en/of laten plaatsen van een polyester dakkapel? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij helpen je op weg! Je geeft hiermee bedrijven de mogelijkheid om te reageren op je klus. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, maar het helpt je uiteindelijk verder bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hiermee tot wel honderden euro’s besparen!

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 5 minuten geleden een offerte aangevraagd.X