Dakkapel met zijramen | Ikknapmijnhuisop.nl

Dakkapel met zijramen

dakkapel met zijraam

Wil je nog meer licht in je ruimte op zolder? Ga dan voor een dakkapel met zijramen! Nog meer dan een standaard dakkapel geeft deze dakkapel veel meer licht.

Behalve meer licht geeft een dakkapel met zijramen ook optisch meer ruimte. Doordat de zijkanten van de dakkapel van glas zijn kan je van alle kanten naar buiten kijken.

Soorten dakkapel met zijraam:

Er zijn verschillende soorten dakkapellen met zijramen te koop. Zoals je hier op de foto kunt zien is de zijwand gedeeltelijk van glas. Er zijn ook dakkapellen te koop waarvan de gehele zijkant van glas is.

Meestal zijn dakkapellen met een zijwand van glas gemaakt van kunststof, maar alles is natuurlijk mogelijk afhankelijk van de constructie.

Dakkapel met zijraam kosten:

Kunststof dakkapel met zijraam

Een dakkapel met glas aan de zijkanten is in de meeste gevallen wat duurder dan een standaard dakkapel. De kosten voor standaard dakkapellen geven we weer in onze dakkapellen prijsgids. Hoeveel duurder een dakkapel met extra glas kost kunnen we lastig inschatten.

Dakkapel bedrijven zijn niet heel transparant in hun prijsvoering. Vanwege de concurrentie zijn prijzen vaak niet openbaar. We raden je aan om vrijblijvend prijzen te vergelijken of om een showroom te bezoeken.

Dakkapel bedrijven vergelijken loont vaak wel, je kunt er tot 40% mee besparen!

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is zojuist een offerte aangevraagd.X