Baskapel kosten | Bespaar tot wel 40% op een baskapel

Baskapel kosten

Veel mensen willen meer ruimte creëren in hun woning. Een goede en snelle gebruikelijke manier om op de bovenverdieping meer ruimte te creëren is het plaatsen van een dakkapel.

Helaas is niet bij iedereen het plaatsen van een dakkapel mogelijk vanwege verschillende redenen (bijvoorbeeld de kosten of het niet rond krijgen van de vergunning).

In dit artikel schrijven we over een nieuw soort dakkapel wat zeker weer nieuwe mogelijkheden biedt namelijk de Baskapel! Vraag gratis en vrijblijvend baskapel informatie en prijzen op van verschillende bedrijven in de regio via deze site.

Dakkapel prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Baskapel:

Er is een nieuw soort dakkapel ontwikkeld wat met de bovenstaande redenen rekening houdt namelijk de Baskapel. De BASkapel zit qua prijs ruim onder de prijs van een traditionele dakkapel (dakkapel kosten).

Nog een goede bijkomstigheid van de Baskapel is dat de Baskapel in de meeste gevallen vergunningsvrij geplaatst mag worden. Dit verschilt wel per gemeente, sommige gemeenten hebben beperkingen opgelegd bij het plaatsen van dakramen aan de voorzijde van het huis. Check dit dus altijd vooraf: Dakkapel vergunning.

Baskapel lichtinval:

Het lichtinval die je realiseert met een Baskapel is in de meeste gevallen beter en mooier dan de lichtinval die wordt gerealiseerd met een dakkapel. Dit komt omdat de ramen vensters van de Baskapel schuin liggen deze in tegenstelling tot de traditionele dakkapel waar de ramen vensters verticaal staan. De ramen vensters van de Baskapel zorgen dus voor meer lichtinval in de ruimte waar de Baskapel geplaatst is. Het grote voordeel van meer lichtinval in ruimte is dat de ruimte groter lijkt en frisser aanvoelt.

Baskapel maatvoering:

De maatvoering van de Baskapel is vrij divers. De Baskapel kan namelijk in vele maten worden uitgevoerd. In de meeste gevallen zijn de maten van de Baskapel afgestemd op de dakvensters die in de Baskapel zullen geplaatst worden.

Baskapel prijzen:

De Baskapel is uitgevoerd in 3 typen namelijk: De Baskapel duo, de Baskapel trio en de Baskapel Quatro. Hieronder zie je de prijzen (PRIJSLIJST INCLUSIEF BTW! Exclusief plaatsing!)

Soorten Baskapel – Buitenmaat – Binnenmaat – Prijzen:

 • DUO M08 198 cm 173 cm € 2.795,00
 • DUO P08 230 cm 205 cm € 3.090,00
 • DUO S08 270 cm 245 cm € 3.500,00
 • DUO U08 310 cm 285 cm € 3.915,00
 • TRIO M08 286 cm 261 cm € 3.705,00
 • TRIO P08 334 cm 309 cm € 4.265,00
 • TRIO S08 394 cm 369 cm € 4.520,00
 • TRIO U08 454 cm 429 cm € 5.045,00
 • QUATRO M08 374 cm 349 cm € 4.550,00
 • QUATRO P08 438 cm 413 cm € 5.225,00

De Baskapel is duurzaam:

De Baskapel is minimaal uitgevoerd met HR++ glas. Daarnaast is natuurlijk ook een upgrade mogelijk in diverse andere beglazingen zoals: zelfreinigend glas, veiligheidsglas, extra isolerend glas of extra geluidsreducerend glas. De Baskapel heeft een hoge isolatiewaarde van maar liefst Rc 4. Dit tezamen met het toegepaste HR++ glas geeft dus een top product.

Prijzen en informatie opvragen

Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend dakkapel informatie en dakkapel prijzen op van bedrijven uit de regio. Of het nu gaat om een totaal nieuwe dakkapel of een bestaande dakkapel die gerenoveerd moet worden er zit altijd een passende offerte bij.

Trouwens, bij het aanvragen van informatie en prijzen verplicht je, je tot niets. Je kunt ermee vergelijken, het bewaren, of er op in gaan.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
 • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
 • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
 • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 5 minuten geleden een offerte aangevraagd.X