Baskapel kosten | Bespaar tot wel 40% op een baskapel

Baskapel® kosten

Veel mensen willen meer ruimte creëren in hun woning. Een goede en snelle gebruikelijke manier om op de bovenverdieping meer ruimte te creëren is het plaatsen van een dakkapel.

Helaas is niet bij iedereen het plaatsen van een dakkapel mogelijk vanwege verschillende redenen (bijvoorbeeld de kosten of het niet rond krijgen van de vergunning).

In dit artikel schrijven we over een nieuw alternatief soort dakkapel welke andere mogelijkheden biedt. De BASkapel® is een anders ogende dakkapel voorzien van dakramen. Vraag gratis en vrijblijvend BASkapel® informatie en prijzen op. In Nederland zijn er BASkapel® Montage Partners welke u tevens kunnen voorzien van goed advies.

Bakapel®

De BASkapel® is speciaal ontwikkeld om als vergunningsvrije dakkapel te kunnen plaatsen. Dit verschilt wel per gemeente, sommige gemeenten hebben beperkingen opgelegd in de vorm van een welstandsnota.

De kosten van de BASkapel® zit vergelijkbaar qua prijs van een traditionele dakkapel en de te verkrijgen ruimte is gelijk aan een traditionele dakkapel. Tevens zorgt de schuine ligging van de dakramen ervoor dat er door middel van de BASkapel® vele malen meer daglicht de woning binnen komt

Baskapel® lichtinval:

Het lichtinval die je realiseert met een BASkapel® is in de meeste gevallen beter en mooier dan de lichtinval die wordt gerealiseerd met een traditionele dakkapel. De vensters van de BASkapel® liggen schuin in tegenstelling tot de dakkapel waar de ramen / vensters verticaal staan. De vensters van de BASkapel® zorgen dus voor meer lichtinval in de ruimte waar de BASkapel® geplaatst is. Het grote voordeel van meer lichtinval in de ruimte, is dat de ruimte groter lijkt en frisser aanvoelt.

Baskapel® maatvoering:

De maatvoering van de BASkapel® is vrij divers. De BASkapel® kan namelijk in vele maten worden uitgevoerd. In de meeste gevallen zijn de maten van de BASkapel® afgestemd op de dakvensters die in de BASkapel® geplaats worden. Tevens is de dakhelling een belangrijke factor om de op maat gemaakte BASkapel® te kunnen fabriceren.

Baskapel® prijzen:

De BASkapel® is uitgevoerd in meerdere modellen. De BASkapel®, de BASkapel® Serre en de BASkapel® Special en de BASkapel® op maat.

De BASkapel® is uitgevoerd in 9 standaard types verkrijgbaar. Single… nonet, oftewel van 1 raam tot 9 ramen breed.

De prijzen van de BASkapel® liggen tussen de 2100,- euro en de 14.000,- euro

De BASkapel® Serre is uitgevoerd tevens gelijk de BASkapel® modellen de prijzen liggen tussen de 3600,- euro en de 27.00,- euro.

De BASkapel® Special voorzien van Cabrio Venster, Dakterrasvenster of in de vorm van een combinatie van alle dakramen waardoor de BASkapel® op maat ontstaat. Al deze prijzen zijn op aanvraag. Meer info op www.baskapel.nl

Baskapel® is duurzaam:

De BASkapel® is duurzaam. Voorzien van minimaal Hoog Rendement glas tot aan een hoogwaardige isolatiewaarde en Aluminium composiet als buitenafwerking. Daarnaast zijn er ook diverse upgrades mogelijk in diverse andere beglazingsoorten, isolatiewaardes, kleur, raamdecoratie en buitenzonweringen. Een en ander is tevens compleet op elektrisch, solar of demotica opbouw verkrijgbaar.

Voor verwarming en koeling van de kamer waar de BASkapel® geplaatst wordt, is de aankoop compleet te maken door middel van airconditioning en infrarood verwarming. 

Prijzen en informatie opvragen.

Op info@baskapel.nl kunt u terecht voor al uw vrijblijvende aanvragen of bezoeken op locatie.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 13 minuten geleden een offerte aangevraagd.X