Verlegde nokdakkapel | Vergunning verlegde nokdakkapel

Verlegde nokdakkapel

verlegde nokdakkapel

Een verlegde nokdakkapel wordt vaak geplaatst bij woningen waarbij het niet mogelijk is om op de bovenste verdieping te staan. Het dak bij deze woningen heeft over het algemeen een hellingshoek van rond de 30 graden.

De stahoogte op de zolderverdieping is ongeveer 1,45 tot 1,75 meter. De stahoogte is gelijk aan de onderkant van de nokbalk. De constructie bij dit type woning bestaat uit twee of drie gordingen, dit zijn de horizontale balken. Tevens kan er ook een spant worden aangetroffen, dit zijn de verticale balken over de lengte van de zolderverdieping. 

Let op: Houd er rekening mee dat de vloer van de zolderverdieping niet altijd toereikend is voor het gewicht van de nieuwe dakkapel, als het gewicht te zwaar is zal de vloer eerst verstevigd moeten worden voordat de verlegde nokdakkapel geplaatst kan worden.

Vraag gratis en vrijblijvend dakkapel informatie en prijzen op van verschillende bedrijven in de regio via deze site.

Dakkapel prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Vergunning verlegde nokdakkapel

Een Verlegde nokdakkapel is helaas niet zonder vergunning te plaatsen, de gemeente zal hun aandacht schenken aan de berekeningen met betrekking tot de constructie van het dak en vloer. De constructie berekening moet gemaakt worden door adviseurs op het gebied van bouwtechniek, dit zorgt meestal wel voor een prijzige dakkapel vergunning.

Verlegde nokdakkapel prijzen vergelijken

Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend dakkapel informatie en dakkapel prijzen op van bedrijven uit de regio. Of het nu gaat om een totaal nieuwe dakkapel of een bestaande dakkapel die gerenoveerd moet worden er zit altijd een passende offerte bij (dakraam plaatsen).

Trouwens, bij het aanvragen van informatie en prijzen verplicht je, je tot niets. Je kunt ermee vergelijken, het bewaren, of er op in gaan.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 16 minuten geleden een offerte aangevraagd.X