Zilvervisjes bestrijden tips | Snel van silvervisjes af!!

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Het is een grote ergernis van veel Nederlanders: Zilvervisjes in huis. Per maand wordt er ongeveer 3.000 wordt de zoekterm zilvervisjes bestrijden gebruikt in de zoekmachine van Google. Doordat veel mensen last hebben van zilvervisjes in huis hebben we een artikel geschreven met daarin de betere tips die we konden vinden over zilvervisjes bestrijden.

Zilvervisjes of papiervisjes?

heb je wel te maken met zilvervisjes? Er is namelijk een andere variant die er veel op lijkt namelijk het papiervisje….. de uiterlijke verschillen tussen deze twee soorten zijn klein maar wel te zien. Een papiervisje is grijs gespikkeld op zijn rug terwijl het zilvervisje een glimmende zilveren rug heeft. dan erbij zit er ook nog verschil in grootte en de lengte van voelsprieten.

Zilvervisjes

Zilvervisjes vind je met name in warme, vochtige en donkere ruimtes. ze houden van koele plaatsen, zoals de kelder, toilet, badkamer en de keuken met een hoge luchtvochtigheid. Vandaar dat je de zilvervisjes op deze plekken vaker tegenkomt. Zilvervisjes zijn erg snel en lastig te vangen, maar daar ben je ondertussen wel achter denk ik 🙂

Zilvervisjes eten organisch materiaal, vooral suikers en wat complexere koolhydraten (bijvoorbeeld zetmeel). Zilvervisjes zijn voornamelijk ’s nachts actief en verstoppen zich overdag. Zilvervisjes zijn erg schuw en wanneer je ze ziet (of zij jou) snellen ze zich naar een nieuwe plek om zich te verstoppen. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan zilvervisjes snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen.

Zilvervisjes bestrijden

Er zijn veel middelen te koop die zilvervisjes bestrijden zowel chemisch als natuurlijk. Een gratis middel om de zilvervisjes te kunnen vangen is het plaatsen van een open zakje met daarin een halve aardappel. De zilvervisjes komen hier op af en wanneer ze erin zitten (ochtends) kan je het zakje snel afsluiten en dicht doen. Het beste is om deze ‘zilvervisjes val’ te plaatsen op de plekken waar ze het meest zitten.

Natuur vriendelijke oplossingen zilvervisjes bestrijden: Bekende manieren zijn het werken met etherische oliën, deze oliën zorgen ervoor dat de zilvervisjes slecht kunnen ruiken, met als voordeel dat ze hun partner niet kunnen vinden om te paren (en kleine nieuwe zilvervisjes te maken). Wanneer de zilvervisjes in direct contact komen met de oliën dan gaan ze dood

Het plaatsen van een zilvervisjes val van bijvoorbeeld Roxasect is ook effectief de lokdoosjes trekken de zilvervisjes aan en wanneer ze in het doosje kruipen kunnen ze er niet meer uit.

Het gebruik van spuitbussen: HGX Spray tegen zilvervisjes. Met behulp van deze spray kun je eenvoudig en voor een voordelige prijs zilvervisjes bestrijden. Het voordeel van deze spray is dat de spray speciaal is ontwikkeld om zilvervisjes te lijf te gaan. Deze spray is dus effectiever dan bijvoorbeeld een gewone insectenspray. Uit de spray komt een soort van schuim dat je tussen naden, kieren en gaten spuit. Met behulp van een bijgeleverd slangetje van circa 20 cm kun je makkelijk bij de schuilplaatsen van de zilvervisjes komen. Succes gegarandeerd!

Gratis middel om de zilvervisjes te kunnen vangen Het plaatsen van een open zakje met daarin een halve aardappel. De zilvervisjes komen hier op af en wanneer ze erin zitten (ochtends) kan je het zakje snel afsluiten en dicht doen. Het beste is om deze ‘zilvervisjes val’ te plaatsen op de plekken waar ze het meest zitten.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 32 minuten geleden een offerte aangevraagd.X