Slaapkamer schilderen | Schildertips, informatie en prijzen

Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderen

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel. Eén van de vertrekken die wat extra aandacht verdient is natuurlijk de slaapkamer.

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Het is de ruimte waarin je totaal kunt ontspannen, alleen of met je partner. Zorg voor wat vernieuwing, sfeerverandering of nieuwe prikkels door af en toe de slaapkamermuren in een andere kleur te schilderen.

Vraag gratis en vrijblijvend informatie en prijzen van verschillende bedrijven in de regio op via deze site. Ga jij je slaapkamer zelf schilderen of kies je hier een vakman voor?

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

Slaapkamer schilderen soorten verf

Latex verf is de meest gebruikte verfsoort voor het schilderen van plafonds of muren. (zie hiervoor ook de volgende artikelen met tips en adviezen: muur schilderen, plafond schilderen en soorten verf).

Het is trendy om delen van de muur te verven met schoolbordverf of magneetverf. Zo creëer je weer eens wat anders dan anders.  Vooral op kinderkamers is het gebruik van magneetverf leuk. Kinderen kunnen bijvoorbeeld spelenderwijs leren door magneten met cijfers en letters op muren te plakken. Ook kan de kinderkamer gewoon worden opgeleukt met wat fleurige magneten. Ook de schoolbordverf is een groot succes in de kinderkamer. De muren kunnen weer worden schoongemaakt met een vochtig doekje of een borden wisser.

Slaapkamer schilderen kleur

Kleuren zorgen voor bepaalde sferen en gevoelens bij de mens. Rood is de kleur van felheid en agressie. Blauw zorgt juist voor rust. Lichtgeel en lichtblauw zijn ideale kleuren om je slaapkamermuren van te voorzien. Door het gebruik van donkere kleuren, lijkt de ruimte juist kleiner. Frisse, lichte kleuren zorgen juist voor een ruimtelijker en frisser gevoel in de slaapkamer.

Mocht je toch wat donkere tinten in de slaapkamer willen, schaf dan donkere meubels aan.

Slaapkamer schilderen offertes opvragen en extra informatie

Of het nu gaat om het schilderen van je gehele huis of het renoveren van de trap, via deze website is er altijd gratis en vrijblijvend een passende offerte aan te vragen.

Wil je weten waar je aan toe bent? Vul dan het formulier in en vervolgens kan je aan de hand van de adviezen en prijsvergelijking zelf een keuze maken.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 16 minuten geleden een offerte aangevraagd.X