Kinderkamer schilderen | Kinderkamer schilderen kosten

Kinderkamer schilderen

Kinderkamer schilderen

Is er gezinsuitbreiding op komst of moet de kinderkamer worden opgeknapt? Doe je dit zelf of laat je dit uitbesteden? Voor een kinderkamer zijn speciale soorten verf te verkrijgen.

Kinderkamer schilderen

Aangezien je nog genoeg dingen moet regelen of rekening mee moet houden bij het krijgen van een baby, is het aan te raden om ruim van te voren te zorgen voor een leuke kinderkamer. Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om je kinderkamer in te richten en op te fleuren.

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

Schilderen met kindvriendelijke verf

Voor het schilderen van de kinderkamer is er speciale verf te verkrijgen. Kijk voor meer informatie bij babykamer schilderen.

Deze verf zorgt ervoor dat schadelijk dampen of stoffen niet vrijkomen bij het verven. Normale verf kan namelijk een negatieve invloed hebben op de ontwikkelingen van een (ongeboren) baby en natuurlijk ook daarna als het kindje in de kamer moet slapen. Ontzettend goed luchten en ventileren is altijd van belang.

Ventilatie kinderkamer schilderen

Ventileer en lucht de kinderkamer altijd goed en zoveel mogelijk tijdens en na het verven. Zo kunnen de schadelijke dampen zo snel mogelijk verdwijnen. Is het koud, maar wil je toch de kamer laten luchten, zet de verwarming dan tijdelijk iets hoger.

Kleuren kiezen kinderkamer schilderen

Het advies is om bij een kinderkamer te kiezen voor rustige en lichte tinten. Om de kamer verder op te fleuren, kan je leuke accessoires, wandbestickeringen of meubels aanschaffen. Schilder de kinderkamer niet in een donkere of felle kleur, dit kan het kindje onrustig maken.

Kinderkamer en magnetische verf

De trend van deze tijd is het schilderen van een wand met magnetische verf in de kinderkamer. Zo kan je kindje zichzelf lekker vermaken met het opplakken van leuke magneten en als ze iets groter zijn, spelenderwijs leren met cijfers en letters.

Kinderkamer en schoolbordverf

Behalve magneetverf is er ook ‘schoolbordverf’. Met schoolbordverf kun je een gigantisch schoolbord op de muur creëren. Je kindje kan zo lekker aan de slag met schoolkrijt. Het krijt is af te nemen met een bordenwisser of een nat doekje.

Prijzen vergelijken kinderkamer schilderen

Via deze website zijn direct offertes op te vragen. Dit kost- en verplicht je tot niets. Het geeft je alleen de mogelijkheid om de keus te maken om de kinderkamer te laten schilderen door een schildersbedrijf, mits je akkoord gaat met de offerte.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 11 minuten geleden een offerte aangevraagd.X