Dakkapel prijzen | Prijzen dakkapel vergelijken

Dakkapel prijzen

Dakkapel prijzen. Wanneer je extra ruimte wil creëren in een woonhuis om het woongenot te verhogen en de waarde van het huis te vermeerderen is het goed om te kijken naar de opties om een dakkapel te laten plaatsen.

Wanneer er mogelijkheden zijn om een dakkapel te plaatsen wil je natuurlijk meer weten over de dakkapel prijzen. Dakkapel prijzen variëren per situatie en soort dakkapel, maar de meeste prijzen variëren tussen de € 2500 en de € 4500.

( In dit artikel schrijven we meer over de verschillende dakkapel prijzen, zodat je weet met welke dakkapel prijzen je rekening kan houden)

Vraag gratis en vrijblijvend dakkapel informatie en prijzen op van verschillende bedrijven in de regio via deze site.

Dakkapel prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

De dakkapel prijzen per soort

Om een beter inzicht te krijgen in dakkapel prijzen laten we je zien welke dakkapel kosten er de verschillende dakkapel soorten horen. Om hier een goed beeld van te krijgen gaan we uit van de standaard dakkapel maten (dit is 150 cm hoog en 250 cm breed).

  • Houten dakkapel prijzen beginnen ongeveer bij € 2500
  • Kunststof dakkapel prijzen beginnen ongeveer vanaf € 3000

Houten dakkapel prijzen

Voor houten dakkapellen zijn de dakkapel prijzen het grote voordeel. Met dakkapel prijzen vanaf € 2500 heeft een houten dakkapel namelijk de laagste aanschafprijs.

Je hebt voor dit bedrag een uiterst solide dakkapel voor een zeer geringe prijs (Houd er rekening mee dat de onderhoudskosten van een houten dakkapel hoger liggen dan die van een kunststof dakkapel. Denk bijvoorbeeld aan de volgende kosten: dakkapel schilderen kosten en kosten dakkapel plaatsen.

Kunststof dakkapel prijzen

Naar onze mening is een kunststof dakkapel de voordeligste keuze op het gebied van dakkapel prijzen (zeker op de lange termijn zal dit blijken). Behalve dat een kunststof dakkapel goed isoleert heeft het ook nauwelijks tot geen onderhoudskosten. Daardoor bespaar je jaarlijks al snel op de energiekosten. In vergelijking met de hierboven beschreven houten dakkapel prijzen ben je dan als snel goedkoper uit. Ook al liggen de kunststof dakkapel prijzen in aanschaf hoger op de lange termijn is het voordeliger dan de houten dakkapel kosten.

Dakkapel prijzen met extra breedte

Wanneer je geïnteresseerd bent in een bredere dakkapel dan de standaardmaat hierboven beschreven, kun je uitgaan van hogere dakkapel prijzen. Per extra meter dakkapel komt er ongeveer €500 aan extra kosten bij.

De dakkapel prijzen met een hoogte van 150 cm en de breedte van 350 cm zien er dan als volgt uit:

  • Houten dakkapel prijzen vanaf €3.200
  • Kunststof dakkapel prijzen vanaf €3.700

Dakkapel prijzen berekenen

Wanneer je een dakkapel wilt laten plaatsen kun je zelf wel enige invloed uitoefenen op de dakkapel prijzen. Wanneer je verschillende offertes van dakkapel specialisten vergelijkt krijg je een uitstekend inzicht op de actuele dakkapel prijzen. Door dit te doen kun je profiteren van actuele kortingen en aanbiedingen van de dakkapel specialisten en natuurlijk de dakkapel prijzen met elkaar vergelijken. Om zo de beste keuze te maken voor een bedrijf wat bij je past en scherpste dakkapel prijzen te vergelijken. (goedkope dakkapel)

Dakkapel prijzen vergelijken

Door het vergelijken van verschillende dakkapel offertes kun je toch wel 25% op de dakkapel prijzen besparen. Dit soort percentages zijn mooi meegenomen zeker bij dit soort hoge aanschafprijzen. Zelfs bij een goedkope dakkapel van €2500,- heb je dan al snel een voordeel van €500! vergelijk daarom altijd de dakkapel prijzen.

Dakkapel prijzen en informatie opvragen

Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend dakkapel informatie en dakkapel prijzen op van bedrijven uit de regio. Of het nu gaat om een totaal nieuwe dakkapel of een bestaande dakkapel die gerenoveerd moet worden er zit altijd een passende offerte bij.

Trouwens, bij het aanvragen van informatie en prijzen verplicht je, je tot niets. Je kunt ermee vergelijken, het bewaren, of er op in gaan.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is zojuist een offerte aangevraagd.X