Kunststof dakkapel kosten | Bespaar op dakkapel kosten

Kunststof dakkapel kosten

Over het algemeen liggen kunststof dakkapel kosten best hoog. De kunststof dakkapel kosten zullen extra stijgen als het om een dakkapel gaat buiten de standaard maten. Om een voorbeeld te geven, per extra meter breedte moet je rekenen op extra kunststof dakkapel kosten van ongeveer €750 bovenop de standaard kunststof dakkapel kosten.

Een kunststof dakkapel is in de meeste gevallen wel een goede investering, omdat het de waarde van de woning verhoogt en het wooncomfort aanzienlijk vergroot. Trouwens met een goed geïsoleerde kunststof dakkapel kun je ook nog heel wat besparen op de energierekening. En dat komt kunststof dakkapel kosten weer tegemoet.

Vraag gratis en vrijblijvend kunststof dakkapel informatie en prijzen op van verschillende bedrijven in de regio via deze site.

Dakkapel prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Kunststof dakkapel kosten – Materialen van de dakkapel

Behalve de grootte van de dakkapel, is ook de materiaal keus van invloed op de kunststof dakkapel kosten en de hoogte van de aanschafprijs. In vergelijking met hout is kunststof de duurdere materiaalsoort. De standaard kunststof dakkapel kosten zijn ongeveer rond de €3.300 inclusief de plaatsing van het kunststof dakkapel. De kunststof dakkapel kosten liggen dus hoger dan een dakkapel van ander materiaal (hout). Hier staat dan wel tegenover dat de kunststof dakkapel langer meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Kunststof dakkapel kosten – Prefab dakkapel

Een prefab kunststof dakkapel is bijzonder eenvoudig te plaatsen omdat ze al helemaal zijn gefabriceerd in de fabriek. De benodigde tijd voor het plaatsen van de dakkapel wordt hierdoor gereduceerd tot minder dan één dag, dit scheelt natuurlijk weer in de kunststof dakkapel kosten. De dakkapel productie vindt plaats onder de ideale omstandigheden van de werkplaats. Doordat de dakkapel in de fabriek voorbereid wordt zijn de kunststof dakkapel kosten lager dan dat de kunststof dakkapel ter plekke gemaakt moet worden (dit komt niet vaak voor).

De prefab kunststof dakkapel kosten zitten op zo’n €4.500,-. Je krijgt hiervoor de kunststof prefab dakkapel en hij wordt geplaatst (dakraam plaasten). Voor deze kunststof dakkapel kosten zijn we uitgegaan van een dakkapel van 3.00 x 1.50 meter (buitenmaat) bekleed met mooie strakke volkernplaten en gladde onderhoudsarme isolerende kunststof kozijnen. Standaard is de prefab kunststof dakkapel voorzien van een plat dak.

Kunststof dakkapel kosten – Prefab dakkapel met houtnerfstructuur

Wil je graag een kunststof dakkapel maar val je voor de uitstraling van hout? Ga dan voor een prefab dakkapel van kunststof met een mooie houtnerfstructuur. Een kunststof dakkapel met hun kwaliteit houtnerf in het kunststof is namelijk bijna niet van echt hout te onderscheiden, is kleurvast en heeft ook nog eens een bijzonder lange levensduur.

De kunststof dakkapel kosten voor een prefab dakkapel van kunststof met houtnerfstructuur zit ongeveer op €5.000,-. Om op deze kunststof dakkapel kosten te komen zijn we uitgegaan van een prefab kunststof dakkapel van 3.00 x 1.50 meter (buitenmaat) met de mooie houtnerf kunststof bekleding en gladde onderhoudsarme kunststof ramen en kozijnen. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om de ramen en kozijnen te voorzien van een fraaie houtnerfstructuur. Dit kost ongeveer een paar € 100 meer dan de standaard kunststof dakkapel kosten hierboven genoemd.

Tips: In de winter worden vaak lagere tarieven gerekend, alleen al door het vergelijken van de verschillende prijzen bij aannemers kan al veel geld besparen.

Kunststof dakkapel kosten en informatie opvragen

Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend dakkapel informatie en dakkapel prijzen op van bedrijven uit de regio. Of het nu gaat om een totaal nieuwe dakkapel of een bestaande dakkapel die gerenoveerd moet worden er zit altijd een passende offerte bij.

Trouwens, bij het aanvragen van informatie en prijzen verplicht je, je tot niets. Je kunt ermee vergelijken, het bewaren, of er op in gaan.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 19 minuten geleden een offerte aangevraagd.X