Histor The color collection | Ikknapmijnhuisop.nl

Histor The color collection

Histor color collection

Een mooie nieuwe lijn van Histor is ‘the color collection’ verflijn. Deze trendlijn past thuis in een geheel nieuwe stijlconcept van het bekende verfmerk Histor.

De bedoeling is dat deze verschillende verftinten in ‘The Color Collection’ lijn kalmte, geborgenheid en rust uitstralen. Dit zijn natuurlijk voorbeelden van gevoelens, waar bijna iedereen naar snakt bij het thuiskomen na een lange en drukke werkdag. Dat kleuren een bepaald gevoel bij de mens kan oproepen, weten we al langer en is uitgebreid onderzocht en bewezen. We zijn benieuwd hoe deze nieuwe verfcollectie daaraan gaat bijdragen.

De nieuwe Histor verflijn zorgt voor een kalkmatte muurverf  (muur schilderen) van zeer goede kwaliteit zoals we dat van Histor verf gewend zijn. De gehele trendy collectie van Histor ‘The Color Collection’, bestaat uit twintig mooie en trendy kleuren. 

“The Color Collection van Histor is grotendeels gebaseerd op de natuurlijke kracht van kleur en speelt in op de behoefte naar ‘quality time’, tijd voor onszelf om na te denken en weer helemaal tot rust te komen. Doordat wij continue heel veel informatie krijgen te verwerken en worden blootgesteld aan vele, nieuwe indrukken, richten we onze huizen het liefst op een rustige manier in.

Dit kan door middel van comfortabele meubels, authentieke warme materialen en natuurlijk daglicht. Zacht vergrijsde tinten als ‘Gravel Grey’ en ‘Inflatable Blue’ uit The Color Collection combineren en versterken perfect het rustgevende gevoel”, aldus Brechje Vissers van Histor .

Kleuren van de Histor The color collection

Creëer een overweldigende rust en luxe gevoel in je huis door deze kleuren in de kalkmatte muurverf toe te passen in je interieur. De gemakkelijkste manier om een mooie en duurzame combinatie te maken is het combineren binnen één kleurlijn. Tevens is het door de balans tussen alle kleurlijnen ook mogelijk om een evenwichtige en verfijnde combinatie te maken met kleuren uit verschillende kleurlijnen. (bron Histor)

Huis laten schilderen

Behalve het gebruiken van kwaliteit verf voor een mooi eindresultaat, is het ook nodig dat deze verf op de juiste manier wordt gebruikt. Is de verf wel geschikt voor de ondergrond die je wilt gaan schilderen?

Tot slot moet je je afvragen of je zelf aan de slag wilt gaan met de kwast. De markt staat onder druk en schilders willen in plaats van thuiszitten in de crisistijd, best voor een leuk prijsje je huis schilderen. Steeds meer mensen besteden hun schilderklussen daardoor uit. Is dit voor jouw voordeliger?

Vraag vrijblijvend informatie en prijzen aan via onderstaand formulier.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 21 minuten geleden een offerte aangevraagd.X