Oer-Hollandse buitenkleuren Wijzonol

buitenverfNederland is nogal wispelturig met haar diverse, vaak onvoorspelbare weersomstandigheden. Door te zorgen dat je niet te vaak buitenshuis hoeft te schilderen, kun je het beste een hierop afgestemde verf gebruiken.

Een verf die wordt gebruikt voor het schilderen van je kozijnen moet tegen al deze weersomstandigheden kunnen. De felle zon, grote temperatuurschommelingen, vele regen, droogte en hoge luchtvochtigheid. Het bekende verfmerk Wijzonol heeft hier handig op ingespeeld en een nieuwe collectie ontwikkeld. De nieuwe verfcollectie draagt de naam ‘Oer-Hollandse buitenkleuren’ 

schilder prijzen vergelijken

Verf speciaal voor buiten

De verven in deze collectie van Wijzonol zijn, behalve opgewassen tegen de Hollandse weersinvloeden van buitenaf  verkrijgbaar in echte authentieke Hollandse buitenverf kleuren.

Veel ervaren klussers kiezen voor Wijzonol, vanwege de kleurkeuze, het gebruiksgemak en de duurzaamheid. Doordat duurdere verfmerken een hogere dekkingsgraad hebben, dan goedkopere verfmerken, ontlopen de prijzen elkaar niet zoveel. Met verf van de duurdere merken, breng je vaak één of twee lagen aan, met verf van goedkopere merken, worden dit al gauw drie of vier  lagen.

Je huis laten schilderen

Je schilderklus uitbesteden kan in sommige gevallen een verstandige keus zijn. Een professionele schilder is vaak sneller klaar dan de huis, tuin- en keuken klusser en gebruikt ook kwaliteitsverf. Als je de schilder verf voor je in laat kopen, scheelt dit in de kosten.  Een schildersbedrijf kan namelijk de verf tegen inkoopprijs aanbieden. Lees ook je huis laten schilderen kosten.

De kleuren uit de nieuwe collectie van Wijzonol zijn in veel verschillende kleuren te maken, maar speciaal voor ons heeft Wijzonol de mooiste buitenkleuren op een rijtje gezet. De meest actuele en gewilde buitenkleuren vind je in de Oer-Hollandse buitenkleuren Wijzonol waaier.

Kleuren, die prachtig tot zijn recht komen in de Nederlandse woningarchitectuur en ook gemakkelijk zijn te combineren. Vraag bij een verfspecialist naar de folder of de speciale Oer-Hollandse buitenverf kleurenwaaier. 

Door onderstaande formulier in te vullen kan je meer informatie en offertes opvragen van verschillende schildersbedrijven. Dit is gratis en je zit nergens aan vast. Die informatie kan je gebruiken om prijzen te vergelijken of om te zien wat je bespaart als je het klusje zelf gaat klaren.

Schilderwerk prijzen vergelijken?

Ontvang vrijblijvend scherpe offertes van schilders in uw regio!

  • Maak kans op een €50 ikea bon
  • Bespaar tot 40%
  • Uw klus voordelig uitbesteden?