Badkamer schilderen | Badkamer schilderen tips

Badkamer schilderen

Badkamer schilderen

Het schilderen van een badkamer is een vak apart. Ten eerste heb je al speciale verf nodig tegen schimmel en vochtplekken en ten tweede moet je er rekening mee houden, dat deze ruimte vaak vochtig is en als het lukt, goed moet worden geventileerd.

Voor advies of vrijblijvende offertes, kan je deze website raadplegen via het formulier onder aan de pagina.

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

Oplossing badkamer schilderen

Schimmel of vochtplekken in de badkamer, zijn vervelend en zien er niet fris uit. Door speciale verf te gebruiken die bestand is tegen vocht en schimmelplekken, ga je het ontstaan van schimmel- en vochtplekken tegen. 

Verfsoorten badkamer schilderen

Voor het schilderen van je badkamer zonder risico op schimmel- en vochtplekken, kan je kiezen voor een Wijzonol badkamerverf. Deze verf is schimmel- en vochtwerend.

Tips badkamer schilderen

Door deze verf te gebruiken, zorg je ervoor dat je badkamer er voor lange tijd lekker fris uitziet, zie ook:(badkamer verbouwen kosten) Voordat je begint is het raadzaam om de oppervlakten goed schoon te maken, zodat de verf beter kan hechten. Twee lagen verf zorgen voor een mooier eindresultaat. 

Voordelen van badkamer schilderen

Wanden in de badkamer schilderen is goedkoper dan wanden betegelen. Betegelde wanden zijn echter weer makkelijker schoon te houden. Verder kunnen geschilderde wanden ook voorzien worden van een andere kleur, dit kan bij tegels uiteraard niet.

Informatie en prijzen opvragen

Wil je meer informatie of advies? Vraag dan vrijblijvend via onderstaand formulier meer informatie of prijsvergelijkingen op.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 30 minuten geleden een offerte aangevraagd.X