Goedkope badkamermeubels Duitsland

Goedkope badkamer in Duitsland kopen

Goedkope badkamer Duitsland

Een goedkope badkamer inrichten is iets waar veel mensen in deze tijd voor kiezen. Zeker wanneer je goed oplet op de aanschaf van je badkamermeubels en tegels kun je veel besparen.

In dit artikel schrijven we iets meer over het aanschaffen van goedkope badkamermeubels. Veel badkamer meubels worden in Duitsland gemaakt.

Veel mensen gaan er daarom vanuit dat je in Duitsland goedkope badkamermeubels kan aanschaffen.

Dit is helaas niet altijd het geval meer. Steeds meer Nederlandse bedrijven concurreren nu sterk met de Duitse markt.

Zelfs sommige Duitse badkamer merken zijn in Nederland nu goedkoper te krijgen. Dit komt omdat bedrijven scherp inkopen in grote aantallen.

Vergelijk gratis prijzen voor de inrichting en verbouwing van je badkamer via onze site. De prijzen vallen reuze mee. Schrijf bij opmerkingen het soort sanitair wat je nodig hebt en je krijgt een scherpe prijs.

Badkamer specialisten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Goedkope badkamers in Duitsland?

Naar wat spitten op internet zijn we er achter gekomen dat in een aantal gevallen de Duitse badkamermeubels goedkoper zijn te verkrijgen dan dezelfde meubels op de Nederlandse markt.

Duitse badkamer merken zijn in veel gevallen in Nederland nu goedkoper te krijgen. Dit komt omdat bedrijven scherper inkopen in grote aantallen.

Een aantal Duitse badkamerbedrijven leveren zelfs in Nederland en installeren eventueel ook. Let wel op met de  taalbarrière dat je zeker weet dat wat er is gecommuniceerd ook duidelijk is voor beide partijen.

Een combinatie kan natuurlijk ook. Je kunt in Duitsland goedkope Duitse badkamermeubels kopen en ze hier door een Nederlands bedrijf laten installeren.

In het mooiste geval kun je het zelf doen. In Duitsland gelden er andere regels voor wat betreft garantie en het laten langskomen van een monteur of zelf even de showroom bezoeken zal iets lastiger gaan vanwege de afstand.

Al met al kan je gerust eens een dagje uit maken naar een goedkope Duitse badkamermeubel leverancier en altijd even op deze markt oriënteren en er vragen naar de mogelijkheden.

Wanneer je naar showrooms gaat die net over de grens zitten is het trouwens heel goed mogelijk dat er een of twee personeelsleden zijn die ook Nederlands spreken. 

Badkamer specialisten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Badkamer prijzen vergelijken:

Goed oriënteren op de Nederlandse markt kan een veelgeld schelen, ook de kosten voor het verbouwen van je badkamer verschillen best met elkaar.

Leg de prijzen van Duitse bedrijven altijd naast de aangevraagde offertes in Nederlandse offertes om een goede keuze te kunnen maken.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 17 minuten geleden een offerte aangevraagd.X