Nieuwe badkamer of opknappen?

een nieuwe badkamer of juist je badkamer opknappenNieuwe of oude badkamermeubels en sanitair in huis opknappen? Beslis zelf wat er nodig is om uw badkamer weer als nieuw te krijgen. Voor inspiratie kun je er de bekende woonbladen op na slaan. Een nieuwe kraan, douchekop en thermostaat doet bijvoorbeeld al wonderen. Denk eens aan een designradiator, een ophangtoilet, een nieuwe douchewand, nieuwe tegels of spotjes in het plafond.

De snelste manier om er achter te komen wat de badkamer opknappen kosten zijn is verschillende offertes aanvragen. Doordat je verschillende (gratis) badkamer opknappen offertes aanvraagt weet je meteen wat de prijzen zijn en kan je ook nog eens vergelijken. 

Behalve de prijzen kan je ook badkamer bedrijven en hun ideeën met jouw badkamer bekijken. Je zal zien dat de een creatiever is dan de ander. Wat doen ze bijvoorbeeld met de ‘nutteloze ruimte’ in je badkamer?

badkamer prijzen vergelijken

 

Let op! Je huis opknappen kost tijd en geld, voordat u gaat investeren in de badkamer, check dan eerst het leidingwerk als deze niet (goed) in orde is vervang deze dan eerst, dit voorkomt een hoop problemen en onnodige kosten (bij twijfel overleg dan met een installateur). Voor al je sanitair- en badkamermeubels in huis ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie, scherpe aanbiedingen en tips op onze website. Lees ook eens de volgende artikelen: Kosten badkamer verbouwen, badkamer schilderen, en Bad repareren

Badkamer opknappen – Prijzen vergelijken

  • Maak kans op een €50 ikea bon
  • Bespaar tot 40%
Schrijf mee! Geef een reactie.

Wil je reageren op dit artikel? Heb je een goede tip voor onze bezoekers of heb je een vraag?
Voeg je reactie toe!

  • Uw klus voordelig uitbesteden?