Inloopdouche | Het plaatsen van een inloopdouche

Inloopdouche

voordelen van een inloopdouche

Veel ruimte in de badkamer is niet alleen praktisch maar geeft ook een fijn ruimtelijk gevoel. Het nadeel van veel woningen is dat de badkamer meestal niet echt ruim is opgezet. Vandaar dat we continu bezig zijn met ideeën en ontwikkelingen die de badkamer voor ons groter maken of de ruimte effectiever benutten. 

Een inloop douche zonder douchecabine bijvoorbeeld maakt de badkamer optisch al veel ruimer. Er is veel verkrijgbaar op het gebied van inloop douchewanden en douches. Met het oog op het winnen van ruimte adviseren we een glaswand en een stortdouche, zoals op de foto te zien is (let bij een stortdouche op de druk van het water die het nodig heeft om goed te kunnen functioneren).

Een inloopdouche kan in bijna elke badkamer wel worden gerealiseerd, we raden je an om de mogelijkheden te bespreken met de professional of ideeën op te doen bij diverse showrooms.

let trouwens wel op bij het plaatsen van een inloopdouche dat de vloer zo is aangepast dat het water goed kan weglopen. loopt de de vloer bijvoorbeeld niet goed af dan kan dit tot wateroverlast zorgen en kan je elke keer na het douchen flink aan de slag.  

Inloopdouche prijzen vergelijken

Vraag door het onderstaande formulier in te vullen gratis en geheel vrijblijvend meer informatie en prijzen aan van een inloopdouche. Trouwens, bij het aanvragen van een offerte verplicht je, je tot niets. Je kunt de offertes vergelijken, bewaren, of er op in gaan.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 28 minuten geleden een offerte aangevraagd.X