Het huis schilderen | Huis schilderen prijzen vergelijken

Het huis schilderen

huis schilderen

Een flinke klus is het schilderen van je huis. Zo nu en dan is het zeker nodig om je huis, zowel binnen als buitenshuis te voorzien van een frisse laag verf. Kijk je er nu alweer tegenop om de kwast ter hand te nemen?

Via deze website zijn eenvoudig offertes aan te vragen. Je zit nergens aan vast en het is gratis.

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

Kleine klusjes zelf doen

Wil je je schilderklus toch uitbesteden? Doe dan de kleine klusjes vooraf zelf. Maak het oppervlak schoon, schuur het grondig en plak de omgeving af. Dit scheelt je alweer in kosten, omdat de schilder nu direct kan gaan schilderen. Lees ook:Trap schilderen, Muur schilderen en Plafond witten.

Het inhuren van een schilder

Uiteraard heeft het inhuren van een schilder voor- en nadelen. Kwalititatief zorgt de schilder vaak voor een beter eindresultaat, ook door de kwalititatieve materialen die hij gebruikt. Hierdoor hoef je minder snel je huis opnieuw te schilderen en kan je langer genieten van het mooie resultaat. Uiteraard is het inhuren van een schilder wel duurder, dan zelf het huis schilderen. Vraag altijd meerdere offertes op, om het prijsverschil in schildersbedrijven te checken. Geef bij het opvragen van een offerte goed aan wat er geschilderd moet worden.

Huis schilderen kosten

Het inhuren van een schilder kost geld. Om je een indicatie te geven van de prijzen die gevraagd worden, geven we hieronder wat voorbeelden. Voor binnenshuis zijn de kosten ongeveer 35 euro per uur, 10 euro per vierkante meter in combinatie met sauswerk en 30 euro per vierkante meter. Buitenshuis liggen de prijzen iets hoger. De kosten liggen ongeveer op 40 euro per uur of 35 euro per vierkante meter. Vraag hier direct een schilder offerte aan. Je ontvangt dan direct een aantal offertes om te kunnen vergelijken.

Verwachtingen van een schildersbedrijf

Je mag best hoge verwachtingen hebben van een schilderbedrijf. Deze bedrijven hebben vaak veel ervaring en weten precies welk materiaal ze voor welke klus nodig hebben. Tevens kan een schilder je voorzien van tips of adviezen over diverse klussen.

Voordelen van het laten schilderen van je huis

Door het schilderwerk uit te besteden aan een erkend bedrijf, zorg je er voor dat je weer jarenlang plezier hebt van je schilderwerk. De schilder weet met elk oppervlak of ondergrond raad en kan je hier ook advies over geven. Natuurlijk heeft de schilder ook alle materialen in huis om je schilderklus goed te kunnen klaren.

Offertes opvragen

Beslis aan de hand van diverse offertes aan wie je de klus overlaat. Door het onderstaande bericht in te vullen ontvang je meteen bericht! 

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 6 minuten geleden een offerte aangevraagd.X