Hollandia dakkapellen Cruquius | Ikknapmijnhuisop.nl

Hollandia dakkapellen Cruquius

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je hebt gezocht naar Hollandia dakkapellen in Cruquius. Dit bedrijf bestaat al wat langer en heeft zich in de jaren gespecialiseerd in dakkapellen.

Veel mensen vragen zich af of een dakkapel kopen bij Hollandia dakkapellen de juiste keuze is en gaan op onderzoek uit. Dit artikel hebben wij geschreven om een goede keuze te kunnen maken, we zullen de volgende punten behandelen:

  • Prijzen
  • keurmerk
  • Garantie
  • Klachten
  • Tros radar en Kassa
  • Vestigingen
  • Contactgegevens

Hollandia dakkapellen prijzen:

Over de prijzen van Hollandia dakkapellen is niet heel veel te vertellen. De prijzen ze vergeven zijn vaak algemeen en voor standaard situaties. We kunnen een prijsrange hanteren van €4.000 tot €12.000 voor een mooie dakkapel. Het prijsverschil zit hem in deze vaak in de afmetingen. Uiteraard kan materiaalgebruik zorgen voor een hogere prijs. De dakkapellen worden vaak standaard goed geïsoleerd geleverd en met hr++ glas.

Dakkapel prijzen lopen erg uiteen wij adviseren altijd om meerdere offertes aan te vragen voor dakkapellen. Niet alleen om meerdere bedrijven naast elkaar te houden, maar ook om  te kunnen onderhandelen over de prijs.

Dakkapel prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Hollandia financiering:

Er is ons niets bekend over eventuele financiering mogelijkheden bij Hollandia dakkapellen. Bij andere dakkapel bedrijven is dit vaak wel het geval.  Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, want er zijn er andere mogelijkheden om de dakkapel te kunnen bekostigen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een bouwdepot of een kleine lening elders af te sluiten.

Hollandia Dakkapellen keurmerk

Hollandia dakkapellen heeft via Cor Arnold mede gepleit voor een keurmerk in de dakkapellen branche het keurmerk heeft de naam vast en zeker aan huis gekregen. Dit keurmerk is in het leven geroepen omdat er veel mensen gedupeerd bleken bij de aanschaf of plaatsing van een dakkapel. Er zijn zo’n 25 bedrijven aangesloten dus goed om hier rekening mee te houden.

Hollandia garantie:

Uiteraard krijg je garantie bij Hollandia Dakkapellen. Je krijgt namelijk 15 jaar garantie op de dakkapel en de plaatsing en 25 jaar garantie op het kunstoog epdm dak. Op overige zaken zoals horren, rolluiken etc voor de dakkapel gelden de garanties van de fabrikant.

garantie op een dakkapel is belangrijk omdat sommige problemen zich pas na een paar jaar voordoen of zichtbaar worden. Ga goed na bij Hollandia dakkapellen of de gebieden rondom de dakkapel ook verzekerd zijn van een bepaalde garantie.

Hollandia dakkapellen klachten:

De ervaringen die we tegenkomen met Hollandia dakkapellen zijn overwegend goed. Dat is best uniek want er is bijna geen klacht te vinden over dit bedrijf. In de zoekresultaten wordt Hollandia dakkapellen wel genoemd in combinatie met tros radar, maar dat hoeft niet perse slecht te zijn natuurlijk.

Hollandia Dakkapellen Radar en Kassa:

Sterker nog Hollandia dakkapellen is bij kassa geweest om zaken in de dakkapellen branche op te helderen want niet alles gaat even netjes zacht uitgedrukt. Veel dakkapel bedrijven veroorzaken een hoop klachten of gaan plotseling failliet terwijl de klant al heeft betaald en met half werk of helemaal geen dakkapel blijft zitten.

Hollandia dakkapellen vestigingen:

Hollandia dakkapellen heeft op dit moment twee vestigingen in Cruquius en in Oud Gastel. De laatst genoemde is een bedrijf dat ze hebben overgenomen. Onderstaand de contact en adresgegevens:

Hollandia dakkapellen
T: 023 540 61 51 Cruquiuszoom 41
E: info@hollandiadakkapellen.nl 2142 EW Cruquius
Hollandia dakkapellen
T: 0165 – 511720 Blauwhekken 3B
E: info@hollandiadakkapellen.nl 4751 XD Oud Gastel
Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 14 minuten geleden een offerte aangevraagd.X