RVS kranen | Signorini kranen | Italiaans design kranen

Signorini RVS kranen

Signorini RVS kranen design badkamer

Op zoek naar mooie RVS kranen voor in huis? Er is een nieuw Italiaans merk op de Nederlandse markt namelijk Signorini, deze wordt geïmporteerd door het bedrijf Luca Sanitair. Deze RVS kranen lijn omvat een unieke industriële, minimalistische en complete lijn in bad, douche en wastafelkranen.

Kortom als je van RVS houdt dan kan Signorini je voorzien in elke ruimte. Door middel van kranen te vervangen in de keuken, badkamer of op het toilet krijgen de meubels meteen een nieuw en fris uiterlijk. Denk daarom eens aan het opknappen van de keuken, badkamer of toilet met een RVS kraan.

RVS kranen van Signorini zijn masief

Massief RVS kranen wil zeggen dat het dus niet zoals gebruikelijk in messing is gegoten. Doordat de kraan uit een massief stuk RVS gefabriceerd wordt, krijg je de garantie dat de RVS kraan volledig van massief RVS is. De kranen van Signorini zijn vooral passend binnen een industrieel vormgegeven badkamer, keuken of toilet die minimalistisch van stijl zijn. Er zijn verschillende series van Signorini:

Signorini Zirma:

De serie Zirma van Signorini heeft ronde bedieningsknoppen, welke zijn voorzien van een verdikking voor een stevige grip.

Signorini Sinox :

De serie Sinox van Signorini bevat strak en industrieel vormgegeven kranen en inbouwwastafelkranen. Deze zijn voorzien van ovale vormgegeven bedieningsknoppen. Ook verkrijgbaar in deze serie is een unieke inbouw doucheplafond. Deze kan ook gecombineerd worden met een rechthoekige inbouwthermostaat. De rechthoekige inbouwthermostaat is ook volledig uit massief RVS is gemaakt.

Signorini Effen:

Het aanbod wordt compleet gemaakt met de serie Effen van Signorini. De serie Effen van Signorini bevat wastafelkranen, badkranen en douchekranen. Hierin kun je een keuze maken uit diverse hoofddouches en inbouwthermostaten met een chromen uitstraling. Signorini bied je 10 jaar garantie op haar producten.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 33 minuten geleden een offerte aangevraagd.X