Badkamer kosten | Badkamer prijzen vergelijken

Badkamer kosten

Badkamer stucen

Badkamer kosten: Om de badkamer kosten zo laag mogelijk te houden is het verstandig om je goed oriënteren en prijzen te vergelijken. Badkamer leveranciers en badkamer kosten vergelijken kan gemakkelijk via deze site.

Badkamer specialisten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Badkamer kosten

Met welke badkamer kosten moet je rekening houden als je de badkamer gaat verbouwen of een totaal nieuwe badkamer wilt installeren. Door te oriënteren op internet via websites als deze kom je aardig wat te weten over de verschillende badkamer kosten. Hoe goed de schattingen van de badkamer kosten op internet ook zijn, de praktijk wijst altijd anders uit. Dit is de reden waarom wij adviseren een gesprek aan te gaan met de beste badkamerleveranciers uit de regio.

Sanitair en badkamertegel kosten

Een groot deel van de kosten nu van een badkamer worden bepaald door het sanitair en de badkamertegels. Kies het sanitair en de badkamertegels zorgvuldig uit, want ze bepalen de uitstraling en sfeer van de badkamer. Het sanitair in een badkamer bestaat uit het volgende:

  • Kranen
  • Bad en / of douche
  • Toilet
  • Wastafel of badmeubel
  • Radiator
  • Accessoires

Voor een gemiddelde badkamer ligt de prijs voor het sanitair en de tegels tussen de € 3.000,00 en € 5.000,00. Bij een luxe badkamer liggen de badkamer kosten tussen de € 5.000,00 en € 15.000,00. Voor een wellness/spa badkamer met bijv. een whirlpool, sauna en stoomcabine komt het bedrag zeer waarschijnlijk boven de € 15.000,00.

Badkamer installatiekosten

Dit is iets waarbij let het globaal schatten van de badkamer kosten geen rekening mee gehouden wordt. Toch zijn badkamer installatiekosten niet weg te strepen zelfs niet wanneer je zelf aanslag gaat. De bouw- en loodgietersmaterialen kun je begroten op een bedrag tussen de € 300,00 en € 1000,00 lees ook badkamer verbouwen kosten

Badkamer kosten vergelijken

Wanneer je een nieuwe badkamer wilt realiseren dan raden wij aan om goed te oriënteren. Dit doe je onder andere door informatie op te vragen van verschillende bedrijven en badkamer kosten te vergelijken. Via deze site kan je door je gegevens in te vullen gemakkelijk alle informatie die je nodig hebt krijgen en beginnen met informatie en badkamer prijzen te vergelijken.

Trouwens, bij het aanvragen van prijzen en informatie verplicht je, je tot niets. Je kunt de badkamer kosten vergelijken, bewaren, of er op in gaan en de badkamer klus uitbesteden.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 10 minuten geleden een offerte aangevraagd.X