Sphinx 300 Comfort

Sphinx 300 Comfort

Sphinx 300 Comfort

Sphinx 300 Comfort: Afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid. Zelfstandigheid is goed voor je zelfvertrouwen. Dat geldt zeker voor mindervalide mensen. Met dit in gedachte heeft Sphinx de 300 Comfort-serie op de markt gebracht. Een serie waarin elk onderdeel ergonomisch doordacht is en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid.

Sphinx 300 Comfort prijzen vergelijken gaat gemakkelijk en snel via deze site. Door je gegevens in te vullen kan je informatie aanvragen en prijzen vergelijken bij bedrijven uit jou regio.

Badkamer specialisten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Zo heeft de ergonomische wastafel van de Sphinx 300 Comfort-serie een gebruiksvriendelijke diepte van maximaal 55 cm. Hierdoor is de kraan, ook vanuit een zittende positie, prima te bereiken.Bovendien heeft de wastafel twee waterniveau’s, waardoor er ook weer verschillende gebruiksmogelijkheden ontstaan. Bij een half gevulde kom, zou het voorste droge gedeelte bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor het plaatsen van scheergerei of handdoek. De zachte rondingen bieden steun voor de armen en de vlakke wastafel biedt bovendien veel beenruimte.

Ook over het wandcloset is iets te vertellen. Het is verhoogd van de standaard 400 mm naar 450 mm. Hierdoor is het zitcomfort vergroot en is het eenvoudiger om op te staan. In de 300 Comfort-serie is bovendien een verlengd wandcloset opgenomen van 700 mm. Dit is vooral makkelijk als de gebruiker in een rolstoel zit.

Sphinx 300 Comfort biedt bovendien een compleet assortiment aangepaste en ergonomische kranen, die niet alleen het kwaliteitslabel KIWA dragen, maar ook het nieuwe milieulabel e-TAP.

Sphinx 300 Comfort prijzen vergelijken

Wanneer je een nieuwe badkamer wilt realiseren dan raden wij aan om goed te oriënteren. Dit doe je onder andere door informatie op te vragen van verschillende bedrijven en badkamer kosten te vergelijken. Via deze site kan je door je gegevens in te vullen gemakkelijk alle informatie die je nodig hebt krijgen en beginnen met informatie en badkamer prijzen te vergelijken.

Trouwens, bij het aanvragen van prijzen en informatie verplicht je, je tot niets. Je kunt de badkamer kosten vergelijken, bewaren, of er op in gaan en de badkamer klus uitbesteden.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is zojuist een offerte aangevraagd.X