Geberit Monolith | Een nieuw toilet zonder hak of breekwerk!

Geberit Monolith

Geberit Monolith een totaal nieuw toilet zonder hak-, sloop- en breekwerk. Dit is natuurlijk de wens van elke klusser die zijn woning wil opknappen. Een nieuw toilet doet al ontzettend veel met de uitstraling van je badkamer of toiletruimte.

Geberit Monolith prijzen vergelijken gaat gemakkelijk en snel via deze site. Door je gegevens in te vullen kan je informatie aanvragen en prijzen vergelijken bij bedrijven uit jou regio.

Badkamer specialisten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Geberit Monolith

Heb je nog een laaghangende wc-stortbak of een keramisch duoblok in uw toilet? Wil je graag van dit onelegante onderdeel af zonder teveel hak- , sloop- en breekwerk? Het kan nu met de Geberit Monolith, een reservoir dat vóór de muur wordt geplaatst. Dit nieuwe wc-reservoir is slank en strak vormgegeven en met glas afgewerkt. Het glas is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart waardoor dit reservoir in elke stijl is in te passen.

Geberit Monolith eenvoudige montage

Vanwege het doordachte ontwerp past de Geberit Monolith op bijna alle bestaande aan- en afvoeren van het toilet. Ongeacht of deze uit de muur of uit de vloer komt. Bovendien kunnen zowel de water- als de elektra-aansluitingen in de Geberit Monolith onzichtbaar worden weggewerkt.

En om iedereen echt op zijn wenken te bedienen is de Monolith te combineren met de Geberit AquaClean, de wc waarmee je met water wordt gereinigd voor extra hygiëne

Badkamer kosten vergelijken

Wanneer je een nieuwe badkamer wilt realiseren dan raden wij aan om goed te oriënteren. Dit doe je onder andere door informatie op te vragen van verschillende bedrijven en badkamer kosten te vergelijken. Via deze site kan je door je gegevens in te vullen gemakkelijk alle informatie die je nodig hebt krijgen en beginnen met informatie en badkamer prijzen te vergelijken.

Trouwens, bij het aanvragen van prijzen en informatie verplicht je, je tot niets. Je kunt de badkamer kosten vergelijken, bewaren, of er op in gaan en de badkamer klus uitbesteden.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is zojuist een offerte aangevraagd.X