Vlakspoel en een diepspoel toilet | Ikknapmijnhuisop.nl

Vlakspoel en een diepspoel toilet


Een vlakspoel wandcloset is voorzien van een plateau met een ondiepe uitholling waar altijd wat water in blijft staan. Een aantal voordelen zijn dat de ontlasting niet zorgt voor spetters en dit model geschikt is ter medische inspectie.

Echter zal een man tijdens het staand plassen juist meer last hebben van spetteren. Een ander nadeel is dat er meer geurtjes vrijkomen. Ook blijft er op het vlakke plateau altijd een beetje water liggen, waardoor er een verkleurde rand kan ontstaan.

Badkamer specialisten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Diepspoel toiletten hebben een trechtervormige bodem waarbij de ontlasting direct in het water terecht komt. Een voordeel is dat er minder geurtjes vrijkomen en de pot blijft schoner. Het nadeel is dat de ontlasting eerder spetters veroorzaakt.

Onderstaande afbeelding geeft duidelijk het verschil weer tussen een vlakspoel wandcloset en een diepspoel wandcloset:

Zoals op de afbeelding te zien is, is er ook verschil tussen de vorm van een vlakspoel en een diepspoel. Een vlakspoel model loopt iets rechter af aan de voorkant. Een diepspoel toilet loopt juist vaak schuin weg aan de voorkant. Omdat zowel een diepspoel als een vlakspoel beide hun voordelen hebben, kiezen de meeste mensen voor een diepspoel beneden in het toilet en een vlakspoel boven in de badkamer.

Informatie en prijzen vergelijken

Wanneer je een toilet wilt aanschaffen dan raden wij aan om goed te oriënteren. Dit doe je onder andere door informatie op te vragen van verschillende bedrijven en prijzen te vergelijken. Via deze site kan je door je gegevens in te vullen gemakkelijk alle informatie die je nodig hebt krijgen en beginnen met informatie en toilet prijzen te vergelijken.Trouwens, bij het aanvragen van prijzen en informatie verplicht je, je tot niets. Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 35 minuten geleden een offerte aangevraagd.X