GROHE EcoJoy | Bespaar met GROHE EoJoy design

Bespaar met GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy

Wist je dat bijna 70% van het totale waterverbruik op gaat aan persoonlijke verzorging? De gemakkelijkste manier om het waterverbruik te verminderen thuis is het gebruik van Grohe EcoJoy producten.

Grohe EcoJoy®: Maximaal genieten, minimaal verbruik.

Grohe EcoJoy heeft een breed assortiment aan water- en energiebesparende producten. Denk hierbij aan wastafelkranen, douches, wc-elementen en elektronische kranen. Met deze producten kan je tot wel 70% water besparen en ook de energierekening zal lager uitvallen!

De meeste Grohe kranen- en doucheseries bevatten ook Grohe EcoJoy modellen en er zijn diverse designs om uit te kiezen. Op die manier is er altijd een model dat ook in uw badkamer past. De Grohe EcoJoy® “E” mengkranen hebben een maximale doorstroming van 5.8 liter per minuut en de GROHE EcoJoy douche verbruikt maximaal 9.4 liter per minuut.

Er zijn vijf belangrijke redenen om een GROHE EcoJoy product te kiezen:

  • Bespaar water met GROHE EcoJoy: Water is een kostbare natuurbron. Als u slim en zuinig omgaat met water, hoeft er minder water gezuiverd te worden en dit is gunstiger voor het milieu.
  • Bespaar energie met GROHE EcoJoy: Om water op te warmen, is energie nodig. Doordat de producten van EcoJoy minder water verbruiken, gaat er dus ook minder energie verloren.
  • Bespaar geld met GROHE EcoJoy: Door minder water en energie te verbruiken, zult u ook minder betalen.
  • GROHE EcoJoy is volledig op elkaar afgestemd: voor elke toepassing zijn er Grohe EcoJoy producten beschikbaar, of u nu op zoek bent naar een waterbesparend toilet of/en een waterbesparende wastafelkraan. De kranen en andere producten zijn op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een geordend interieur.
  • Perfect design EcoJoy: het efficiënt gebruik van water en energie gaat zeker niet ten koste van het design, want Grohe EcoJoy producten hebben meerdere prestigieuze designprijzen gewonnen.

Grohe EcoButton

Een aantal EcoJoy producten van Grohe is nu voorzien van de nieuwe EcoButton. Dit is een aanvulling op Grohe EcoJoy kranen en douches met geïntegreerde doorstroombeperking. Een product voorzien van het EcoButton geeft je de mogelijkheid zelf controle uit te kunnen oefenen op uw watergebruik. Om de doorstroming te vergroten, moet de knop geactiveerd worden. Een voorbeeld van een dergelijk product is de bedieningsplaat van de Grohe EcoJoy dual-flush WC. Deze biedt een keuze uit 2 spoelvolumes, 6 en 3 liter. Ook is het nog mogelijk om het grotere volume te verlagen tot 4,5 liter. 

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 16 minuten geleden een offerte aangevraagd.X