Quooker kokend water direct uit je kraan! | Ikknapmijnhuisop.nl

Quooker kokend water direct uit je kraan!

Quooker

Deze kraan gaat je een hoop tijd besparen, ten minste als je vaak kokend water gebruikt. De Quooker is een uitkomst en een super uitvinding. In de meeste nieuwe keukens wordt de optie met trots aangeboden door de keukenleverancier en is zeker zijn geld en de moeite waard.

Gebruik je veel kokend water? Kokend water is niet meer weg te denken in en rondom de keuken. We gebruiken het voor onze dranken zoals koffie en thee, koken ermee (pasta maaltijden, rijst koken soep maken etc) en we kunnen ermee steriliseren (bijvoorbeeld babyartikelen zoals spenen en flessen). Al met al gebruiken we kokend water dus best vaak, vandaar dat we vinden dat de quoteer een uitkomst is.

Quooker direct kokend water

Met een Quooker kraan kan je direct kokend water tappen. Waar andere kranen heet water geven is dat toch in veel gevallen iet genoeg. De Quooker is te installeren in vrijwel elke keuken en komt gewoon op de plek van de huidige kraan of ernaast. Het enige wat je extra nodig hebt is wat ruimte voor het reservoir waar Quooker gebruik van maakt.

Is een Quooker eigenlijk wel Veilig

Door gebruik te maken van een veilige afsluiting voor kinderen is de Quooker veilig te bedienen. De beveiliging bestaat uit een druk en draai knop. Uit de Quooker komt natuurlijk stomend heet kokend water. De kraan is zo afgesteld dat de straal niet zal spatten zodat je jezelf niet kunt verbranden aan  het kokende water. Zoals altijd moet je goed blijven oppassen in de keuken dus ook met de Quooker.

Bekijk door op de volgende link te drukken een filmpje van quooker http://www.youtube.com/watch?v=xxQwNsbQ-RA

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 24 minuten geleden een offerte aangevraagd.X