Kinemagic xxl douche | Ikknapmijnhuisop.nl

Kinemagic xxl douche

Kinemagic douche

De Kinemagic xxl douche is misschien wel dé oplossing als je van je huidige bad een mooie ruime douche wilt maken. Kinemagic is een oplossing die wordt aangeboden door Kinedo. Kinedo is een douchefabrikant en leverancier van de Kinemagic douche.

Er kunnen verschillende redenen zijn om je bad te willen vervangen voor een ruime douche. Een van de meest voorkomende is dat het bad uiteindelijk toch niet zo vaak wordt gebruikt en men het zonde vind van de ruimte die het bad inneemt in de badkamer. Mensen willen dan liever uitgebreid kunne douchen in plaats van badderen en een uurtje ontspannen. Douchen is snel en gemakkelijk en kan in minder tijd het lichaam verkwikken en schoonhouden. Behalve dit is een douche nemen ook zuiniger dan in bad gaan (dit hangt natuurlijk wel af van hoelang je onder de douche staat.

Nieuwe doucheruimte zonder verbouwing

Het vervangen van je bad voor een mooie douche is nu heel eenvoudig geworden. De Kinemagic xxl douche kan al binnen een dag geplaatsten gebruikt worden. Omdat de plaatsing zo snel kan en er geen ingrijpende verbouwing nodig is scheelt dit natuurlijk ook in de kosten. Een Kinemagic douche is eenvoudig te monteren. Je tegels hoeven niet verwijderd te worden en de badkamerinrichting kan hetzelfde blijven.

Kinemagic afmetingen

De douche van Kinemagic is verkrijgbaar in vele afmetingen en past daardoor vrijwel op iedere plek waar het bad heeft gestaan. Omdat baden ook standaard afmetingen hebben speelt de fabrikant Kinedo hier handig op in. De douchecabine kan geleverd worden met verschillende afwerkingen en extra’s zoals bijvoorbeeld een lage instap.

Kijk voor de verschillende soorten en mogelijkheden eens op: http://www.kinemagic.info/producten

Prijzen vergelijken en besparen

Meer informatie over de Kinemagic en besparen op de aanschaf en plaatsing? Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 7 minuten geleden een offerte aangevraagd.X