Loodgieter kosten | Vergelijk en bespaar tot 40%

Loodgieter kosten

loodgieter kosten

De kosten van het inhuren van een loodgieter variëren enorm. Doordat de markt onder druk staat kan het vergelijken van loodgieter kosten je een hoop geld besparen.

Wanneer je bespaart op de loodgieters kosten dan kan je dit natuurlijk weer investeren in de rest van je woning of andere leuke dingen. Klik hier om meteen meer informatie te krijgen en voor loodgieter prijzen vergelijken.

Loodgieter kosten

Een goede loodgieter inhuren kost uiteraard geld. Het inhuren van een loodgieter kan je een hoop tijd en moeite besparen als het gaat om bijvoorbeeld het leggen en aansluiten van het leidingwerk in huis, het renoveren van je dak, lekkage verhelpen en je sanitair aansluiten. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de kwaliteiten van een goede loodgieter. De loodgieters en vakmannen tegenwoordig zijn steeds meer van alle markten thuis.

Loodgieter kosten verschillen best wel, zoals gezegd kan je door meer informatie op te vragen en bedrijven te vergelijken met elkaar de beste prijzen vinden. Let wel op dat goedkoop niet altijd de beste optie is, hetzelfde geldt voor de meest prijzige loodgieter. Vergelijk de informatie en ga met twee partijen eens kijken wat ze te bieden hebben voor de kosten die het met zich mee brengt.

Loodgieters kosten zijn vaak in drie manieren opgebouwd namelijk: Prijs per uur, aangenomen klus en prijs en aangenomen op basis van eventuele extra nacalculatie voor onvoorzien meerwerk. Het is goed om deze drie te vergelijken en te kijken welk soort het beste bij de klus past. Vaak wordt er voor optie twee of drie gekozen en laat je het werk uitvoeren voor een vast bedrag en hebben beidde partijen het risico van te hoge kosten ingedekt.

het uurloon van een loodgieter varieert tussen de 10 en 45 euro per uur. Een onervaren loodgieter zal vaak minder rekenen dan een ervaren loodgieter. Daarentegen kan je soms hetzelfde kwijt zijn omdat de ervaren loodgieter meestal zijn werk sneller uitvoert.

Voor expertise betaal je nu eenmaal. Kijk dus voordat je met een loodgieter in zee gaat eerst even naar de moeilijkheidsgraad van je klus. De loodgieters van tegenwoordig kunnen steeds meer. Behalve het aansluiten van je badkamer kunnen ze vaak ook het kitwerk meenemen en al je sanitair plaatsen lees ook Badkamer verbouwen kosten

Besparen op de kosten

Door te werken met loodgieters uit de regio worden er vaak minimale of geen voorrijkosten gerekend (normaal zit dit al rond de 50 euro) Wanneer je in overleg zelf meehelpt scheelt dit de loodgieter tijd en jou geld. In sommige gevallen kan het voordeliger zijn als je het benodigde materiaal zelf inkoopt (met name op sanitair valt soms veel te besparen)

Loodgieters werkzaamheden

 • Sanitair
 • Dakbedekking
 • Leidingwerk
 • Cv-instalatie
 • Loodwerken 
 • Zinkwerken
 • Riolering 
 • Verstoppingen en lekkage verhelpen

Loodgieter prijzen vergelijken

Door het onderstaande formulier in te vullen krijg je meteen inzicht in de kosten en ontvang je meer informatie van loodgieters bedrijven uit de regio. Het aanvragen van informatie en prijzen via deze site is geheel gratis en vrijblijvend.

Interessant artikel?
 • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
 • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
 • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 8 minuten geleden een offerte aangevraagd.X