Spouwmuurisolatie kosten | Vergelijk en bespaar!

Spouwmuurisolatie kosten

spouwmuurisolatie kosten besparen

De energieprijzen stijgen de pan uit, gas word steeds duurder en verduurzaming steeds belangrijker. Spouwmuurisolatie is een voordelige optie en een goede investering om op korte termijn te kunnen besparen!

Is het bij jou altijd wat kouder in huis en moet daardoor de verwarming behoorlijk naar boven gedraaid worden? Een spouwmuur of gevelisolatie is dan een oplossing. Deze klus kost wel wat maar levert ook wat op. Een spouwmuurisolatie biedt de ideale oplossing voor een warmere (of in de zomer koele) woning en besparen. In huis wordt het een stuk warmer en je kunt flink op stookkosten besparen.

Daarnaast is de klus zelf ook niet heel duur, waardoor de meeste mensen wel de mogelijkheid hebben om een spouwmuur isolatie te doen. Wist je dat je ook eenvoudig op spouwmuurisolatie kosten besparen?

Via ons vergelijk je gratis en vrijblijvend spouwmuur isolatie offertes aan die je vervolgens kan vergelijken. Door e vergelijken kan je flink op de klus besparen, kies de beste deal!

Isolatie prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Spouwmuurisolatie kosten berekenen

Wanneer je een spouwmuur wilt laten isoleren, wordt de prijs meestal berekend over het aantal vierkante meter die gedaan moeten worden. Omdat dit voor elke woning weer net even anders is, is het moeilijk om een exact bedrag te geven. Wel kun je rekenen op spouwmuurisolatie kosten van ongeveer 15 tot 16 euro per vierkante meter. Hierbij inbegrepen zijn alle materialen en machines die nodig zijn om het werk op een goede manier te verrichten, maar ook is dit bedrag inclusief de arbeidskosten.

Let er wel op dat de kosten kunnen verschillen wanneer je gebruikt maakt van een ander spouwmuurisolatie materiaal. Hier komt dan ook weer de kwaliteit bij kijken. Let er dus altijd goed op welk materiaal het bedrijf dat je graag wilt inschakelen hiervoor gebruikt, want je wilt natuurlijk wel een goede kwaliteit. Hier betaal je wellicht meer voor, maar dat is het dan ook meer dan waard.

Voordat je een offerte kunt aanvragen, kun je beter eerst even je muren opmeten. Meet daarvoor de lengte en de breedte van je buitenmuren op en trek de afmetingen van ramen en deuren hiervan af. Vermenigvuldig de resterende getallen nu met elkaar en nu kom je uit op het aantal vierkante meter dat geïsoleerd moet worden. Heb je bijvoorbeeld een rijtjeshuis met muren van 65m2, en je gaat uit van een bedrag van 15 euro per vierkante meter, dan kom je uit op een totaalbedrag van 975 euro.

Spouwmuurisolatie kosten offertes

Hou er rekening mee dat je bij elk bedrijf kunt vragen of er iets van de prijs af kan. Heb je momenteel het budget niet om voor een bepaald bedrijf te kiezen, maar zou een iets lagere prijs het wel voor je doen, laat dit dan gewoon weten en probeer af te dingen op de prijs. Daarnaast is het altijd beter om tenminste drie verschillende offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Let er dan ook op wel materiaal gebruikt wordt om de spouwmuur te isoleren, omdat een lagere kwaliteit ook reden kan zijn voor het prijsverschil.

Voordat aan het werk begonnen wordt, komt er eerst een woningisolatie adviseur kijken die alles precies bekijkt. Zo kan het namelijk zijn dat er eerst nog reparaties aan de muur moeten worden uitgevoerd, voordat men de spouwmuur kan isoleren. Op basis hiervan wordt dan een offerte op maat samengesteld. Zo ben jij in staat een weloverwogen keuze te maken.

Isolatie prijzen vergelijken

Door het onderstaande formulier in te vullen kan je snel en gemakkelijk prijzen vergelijken van de beste isolatie bedrijven uit jouw regio! Duizenden mensen zijn je al voorgegaan en hebben inmiddels flink bespaard!

Isolatie prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!
Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 21 minuten geleden een offerte aangevraagd.X