Kruipruimte isoleren | Kruipruimte isoleren kosten

Kruipruimte isoleren

Wanneer je je huis wilt opknappen, renoveren of verbouwen is het goed om op de duurzaamheid te letten.

Duurzaam wonen wordt namelijk steeds belangrijker, hoe duurzamer dan woning is des te beter dat is voor het milieu, de waarde van het huis en het energieverbruik. 

Er zijn verschillende manieren om je woning duurzamer te maken en te besparen op energiekosten. Een optie met veel resultaat is de kruipruimte isoleren.

De kruipruimte isoleren wordt door bedrijven verschillend uitgevoerd en de prijzen lopen nogal uiteen. Gelukkig is bijna altijd het geval dat een kruipruimte isoleren zichzelf terugverdiend door de besparing in de energiekosten. 

Wij adviseren om altijd vrijblijvend isolatie prijzen te vergelijken dit kan gemakkelijk via deze site door op de onderstaande button te klikken.

Isolatie prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie is geen vloerisolatie dit is een vergissing die vaak wordt gemaakt. Kruipruimte isolatie word behalve voor duurzaam wonen ook om vochtproblemen tegen te gaan gebruikt.

Bij een kruipruimte isoleren wordt er geen isolatie materiaal aan de onderkant van de vloer aangebracht, maar het isolatiemateriaal wordt op de bodem van de te isoleren kruipruimte geplaatst.

In de meeste gevallen wordt hiervoor gebruik gemaakt van isolatiechips of isolatieparels, dit wordt als een laag over de zandbodem in de kruipruimte uitgestort.

De zandbodem in de kruipruimte wordt ook wel geïsoleerd met schelpen of isolatiematrassen dit is dan in plaats van isolatiechips of isolatieparels. Bij een kruipruimte isoleren wordt vooral gefocust op het niet door laten van condens tegen de onderkant van de vloer. Een bijkomend voordeel is dat het ook zorgt voor minder energieverbruik.

Kruipruimte isoleren – Vochtproblemen

Wanneer je last hebt van optrekkend vocht in huis of een muffe (vochtige) lucht dan kan het zijn dat dit te maken heeft met een vochtprobleem in de kruipruimte. De kruipruimte isoleren is dan een passende oplossing om deze problemen tegen te gaan. De kruipruimte isoleren helpt in de meeste gevallen de condens en kou tegen te houden.

Voordat je beslist de kruipruimte te laten isoleren van haar waar je aan eerst een expert na te laten kijken. In veel gevallen is het zelfs gratis vragen daarom altijd gratis en vrijblijvend meerdere prijzen en offertes aan.

Isolatie prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Is kruipruimte isoleren nodig?

Je kruipruimte isoleren is het meest interessant voor woningbezitters met een vocht probleem in de kruipruimte. Veel huishoudens in Nederland hebben last van vocht in de kruipruimte.

Teveel vocht in de kruipruimte veroorzaakt allerlei problemen zoals: Schimmels, ongedierte en het aantasten van de constructie. Door je kruipruimte te isoleren kunnen dit soort problemen worden opgelost

Kruipruimte isoleren gratis advies

Er zijn meerdere soorten kruipruimte isolatie te verkrijgen, elk soort past weer het beste bij een situatie. De kruipruimte isoleren vereist een onderzoek naar wat er precies moet gebeuren en of de problemen daarmee zijn opgelost.

Vraag daarom door het onderstaande formulier in te vullen gratis en vrijblijvend advies en verschillende prijzen op bij diverse bedrijven uit de regio

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 7 minuten geleden een offerte aangevraagd.X