Korting op Flexa verf | Gratis verfpakket aanvragen

Korting op Flexa verf

Flexa verf korting

Ja hoor, er is weer een nieuw magazine van Flexa verf uit. In het magazine zijn vele trendy tips en kortingen te vinden. Ook is er de mogelijkheid om een gratis Flexa verfpakket aan te vragen.

Met Flexa verf en het gratis startpakket breng je snel en gemakkelijk kleur aan in je huis. Heb je altijd al een wand of plafond een ander kleurtje willen geven, dan is dit nu je kans. Dus kom uit je stoel en verven met die kwast! Bij het aanvragen van het gratis pakket, heb je geen enkel excuus meer om niet zelf de kwast ter hand te nemen. 

Heb je toch geen zin om zelf de kwast of roller in de hand te nemen? Besteed je schilderklus dan eenvoudig en voordelig uit. Vraag via deze website gratis en vrijblijvend diverse offertes aan bij bedrijven uit de regio.

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

Kwaliteitsverf

Om te zorgen dat je lang plezier hebt van je geverfde oppervlak, is het belangrijk om te werken met kwaliteitsverf van een goed merk. Deze merken, waaronder Flexa zijn wat duurder, maar dekken beter en blijven langer mooi.

Gratis Flexa verfpakket

Om de consument kennis te laten maken met het merk Flexa, geven ze gratis verfpakketten weg of je krijgt een flinke korting op Flexa verf. Aangezien wij, Hollanders gek zijn op gratis spullen, besteden we hier als kluswebsite aandacht aan.

De gratis verfpakketten zijn vanaf mei verkrijgbaar en kunnen via de Flexa website worden besteld.

Flexa magazine

In het Flexa magazine staan veel tips over het opknappen van huis en dan natuurlijk vooral door het  gebruiken van een Flexa verfje. Met name de wat kleinere en snel te realiseren verfklussen krijgen extra aandacht in het magazine.

Door het magazine door te nemen krijg je een goede impressie van het merk Flexa en zijn er genoeg ideeën die je kunnen inspireren om je woning eens van een fris nieuwe kleurtje te voorzien.  Het magazine kan digitaal worden gelezen via de website. Met het gratis verfpakket ter waarde van maar liefst € 40,- is een complete schilderklusje uit te voeren. Het gratis verfpakket bestaat uit muurverf (keuze uit vijf kleuren), afplaktape, een roller, een kwast, een verfbakje, een roerhoutje en afdekzeil. 

Interessante artikelen

We hebben nog een aantal artikelen op deze website staan die wellicht interessant zijn om te lezen namelijk Trap schilderen waarbij we in een artikel tips en adviezen geven. Of Kozijnen schilderen met uiteraard weer de nodige adviezen om hiermee aan de slag te gaan.  

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 25 minuten geleden een offerte aangevraagd.X