Verspil minder energie in huis | Ikknapmijnhuisop.nl

Verspil minder energie in huis

In de meeste huishoudens wordt maandelijks zo’n 30% aan energie verspilt. Deze energieverspilling in huis geldt voor stroom en gas. Energieverspilling in huis is zonde van het milieu en zonde van je geld. Door energieverspilling in huis te minimaliseren kan je flink besparen op de energiekosten. De Nuon kan je helpen om energieverspilling tegen te gaan. Omdat dit bedrijf al jaren lang de nummer een energieleverancier is, gaan we er van uit ze van wanten weten. Waarom doet Nuon dat zal je denken… ze doen dit vanwege hun bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. verspilling is volgens Nuon onwenselijk en niet nodig.

Verspillings check Nuon

Om energieverspilling in en rondom het huis tegen te gaan zijn verschillende manieren ontwikkeld bijvoorbeeld Dakkapel isolatie, Spouwmuur isolatie of vloerisolatie. Het goed isoleren van je woning levert op termijn geld op. Nuon heeft op hun site een verspillings check. Door deze check te doen weet je binnen 5 minuten waarop en hoeveel je zou kunnen gaan besparen. De verspillings check bestaat uit 13 vragen over de situaties en apparatuur in huis.

Energie besparen met een andere ketel

Door een oude cv-ketel te vervangen voor een nieuwe cv-ketel kan je al een hoop besparen op energiekosten. Via deze site kan je meer informatie en prijzen opvragen over nieuwe cv-ketels. lees eventueel ook: soorten cv-ketel en cv-ketel kopen. Begin vandaag nog met het besparen op het energie verbruik en bespaar het milieu en kosten.

Het aanvragen van verschillende offertes kan zorgen voor wel 30% korting op de standaard prijzen. Ben je benieuwd naar de cv ketel prijzen en eventuele extra kosten dat dit met zich meebrengt? Vraag dan door middel van het onderstaande formulier in te vullen direct en geheel vrijblijvend meerdere prijzen aan.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 26 minuten geleden een offerte aangevraagd.X