Eigen huis verbouwen | Beurs eigen huis verbouwen

Eigen huis verbouwen

Je eigen huis verbouwen doe je als je slim bent energieneutraal. Dat is de boodschap van de energiepioniers verenigd in huisvolenergie.nl.

Community huisvolenergie

Huisvolenergie.nl is een community van mensen die hun eigen huis energieneutraal verbouwen, gebouwd hebben of dat van plan zijn. Vanaf 30 maart ook op de site laten zij vol trots hun huis zien, hun drijfveren en hun slimme en energieneutrale oplossingen.

Eén ding hebben zij gemeen: zij hebben door dat het slim is om je huis energieneutraal te verbouwen. Zo spaar je voor de toekomst: geld en het milieu en met net zo veel comfort als je zelf wilt.

Huisvolenergie.nl becijfert dat een gemiddeld huishouden in een gemiddeld huis in twintig jaar € 80.000,- kwijt zal zijn aan de energierekening. Geld dat je dus ook kunt gebruiken om te investeren in je woning.

Check huisvolenergie

Op de site van huisvolenergie.nl  kun je de huisvolenergie-check doen en een uitgave van het boek Huis vol energie krijgen. Een vlot geschreven boek met foto’s en voorbeelden van manieren om je huis energieneutraal te verbouwen, inclusief alle berekeningen.

Energiepioniers

Enthousiaste Energiepioniers vertellen dagelijks om 10.30 uur en 14.30 uur hun persoonlijke verhaal en staan klaar voor tips en tricks en het beantwoorden van vragen. En wie wil, kan zich aansluiten.

Energiesprong

Huisvolenergie.nl is een initiatief van ‘Energiesprong’. Energiesprong is een programma van de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting, de Rotterdamse organisatie die bijna 30 jaar ervaring heeft met innovaties in de wereld van bouwen en wonen.

Het programma met een looptijd van 2010 tot 2014 wordt uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties/WWI, met als doel marktinnovaties op gang te brengen ten gunste van een andere energie-aanpak in de gebouwde omgeving.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is zojuist een offerte aangevraagd.X