Vereniging Eigen Huis | Wat doet Vereniging Eigen Huis nu eigenlijk?

Vereniging Eigen Huis

vereniging eigen huis

Vereniging Eigen Huis komt op voor belangen van woningbezitters. Er wordt druk uitgeoefend op de overheid en er wordt inzicht gegeven aan politieke partijen over praktische consequenties van de voorstellen die ze maken en willen doorvoeren. Zo kan Vereniging Eigen Huis goed voor belangen van deze groep opkomen voor de hulp ingeroepen van hun leden (eigen woningbezitters).

Door de ervaringen die woningbezitters hebben kunnen onderzoeken en acties van Vereniging Eigen Huis gedaan worden. Op deze manier kan Vereniging Eigen Huis misstanden in de bouw aanpakken of bijvoorbeeld een collectief protest aantekenen tegen de onroerende zaakbelasting (ozb).

Wat is het voordeel voor leden Vereniging Eigen Huis?

Het voordeel van een eigen woningbezitter om zich aan te melden en lid te worden van Vereniging Eigen Huis is dat er misstanden aan de kaak worden gesteld en dat Vereniging Eigen Huis zich hard maakt voor jouw positie of je nu een huis gaat kopen, een huis gaat verkopen of je huis gaat verbouwen. Vereniging Eigen Huis biedt hierover heldere informatie en advies aan. In het verlengde hiervan worden producten en diensten aangeboden om een voorbeeld te geven van zijn dienst:

Een lid van Vereniging Eigen Huis hebben voordeel op deskundig hypotheekadvies en krijgen betrouwbare keuringen bij oplevering, aankoop of verbouwing van het huis. De leden van Vereniging Eigen Huis kunnen ook maandelijks besparen door korting te krijgen op verschillende verzekeringen en besparen op de energiekosten door de collectieve energie inkoop van Vereniging Eigen Huis.

Persoonlijk advies

Naast concrete diensten en producten kun je bij Vereniging Eigen Huis ook goed terecht voor informatie en advies over alles wat met de aanschaf, bezit of verbouwing van een eigen woning te maken heeft. Ook zijn de specialisten van Vereniging Eigen Huis telefonisch te bereiken voor juridisch advies of om jouw vragen over je persoonlijke situatie te beantwoorden.

Elk jaar een verslag

Vereniging Eigen Huis maakt ieder jaar een verslag waarin de resultaten van het afgelopen boekjaar worden gepresenteerd. De boekjaren van Vereniging Eigen Huis lopen van 1 mei tot en met 30 april.

Goede aannemer of bouwbedrijf nodig?

Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend verschillende offertes aan en vergelijk!!

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 17 minuten geleden een offerte aangevraagd.X