Laminaat leggen met vloerverwarming | Vloerverwarming

Laminaat leggen met vloerverwarming

Laminaat leggen met vloerverwarming

Veel mensen denken dat laminaat leggen met vloerverwarming geen optie is. Toch is het ondertussen een mogelijkheid geworden.

Denk er dus over na om  laminaat te leggen in combinatie met vloerverwarming.

Wil je meteen weten wat de vloerverwarming prijzen icm laminaat zijn of informatie aanvragen?

Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend vloerverwarming icm laminaat informatie aan en vergelijk prijzen via deze site.

Vloerverwarming prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Laminaat met vloerverwarming:

Het leggen van laminaat met vloerverwarming gaat eigenlijk vrijwel hetzelfde als gewoon laminaat leggen. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten en deze bespreken we kort in dit artikel.

we raden je aan om het leggen van de vloerverwarming uit te besteden. Daarna kan je het laminaat zelf leggen met tips van het bedrijf dat de vloerverwarming heeft gelegd.

Voor het leggen van je laminaat:

  • De vloerverwarming moet ongeveer 2-3 dagen voordat je de vloer legt worden uitgeschakeld. De vloer moet namelijk op kamertemperatuur zijn op het moment dat je het laminaat gaat leggen. De temperatuur van het vloeroppervlak mag maximaal 28°C bedragen, maar voordat de vloer deze temperatuur heeft moet er wel heel wat gebeuren).
  • Gebruik plasticfolie (voor vochtwering), die je onder het laminaat legt,
  • Bij gebruik van een elektrisch vervoer vloerverwarming systeem wordt aangeraden dat een waarde van 60 W/m maximaal is.

Na het leggen van je laminaat:

  • Na het leggen van je laminaat vloer kun je de vloerverwarming weer rustig aanzetten, zorg dat in de eerste week na het leggen de vloerverwarming deze op de laagste stand staat.
  • Daarna mag je de verwarmingstemperatuur naar eigen comfort instellen (overeenkomstig de aanbevelingen van de  leverancier en met inachtneming van de bovenvermelde beperkingen

Vloerverwarming offertes aanvragen:

Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend prijzen en informatie aan voor het plaatsen van de vloerverwarming icm laminaat. Je krijgt dan alle info en prijzen van verschillende bedrijven in de regio.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 23 minuten geleden een offerte aangevraagd.X