Goedkoop je Laminaat laten leggen, 40% besparen!

Laminaat laten leggen

laminaat laten leggen

Wanneer je zelf geen tijd heb om laminaat te leggen of wanneer je twee linkerhanden hebt, is het misschien verstandig om je laminaatvloer te laten leggen.

Het grote voordeel van je laminaatvloer te laten leggen is dat je het zelf niet hoeft te doen. Behalve dit krijg je meestal garantie en ziet de vloer er gegarandeerd strak uit.

Laminaat laten leggen door een professional hoeft niet eens veel te kosten. Als je het laminaat ook nog eens voordelig via hetzelfde bedrijf inkoopt, kun je zelfs besparen. 

Via onze site kun je meteen informatie over laminaat laten leggen en prijzen opvragen bij vloeren bedrijven zodat je weet wat het laten leggen van je vloer gaat kosten.

Vergelijk Gratis Vloerspecialisten
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit de regio!

Je vloer laten leggen:

Wanneer je, je laminaat vloer laat leggen weet je vaak zeker dat het goed gebeurt en dat je er ook ontzettend lang plezier van zult hebben.

Doordat een professional de huidige situatie goed bekijkt, weet hij of zij precies wat er nodig is en wat er moet gebeuren om tot een optimaal resultaat te komen. Je koopt dus ook nooit teveel of te weinig laminaat dan dat je nodig hebt voor het vloeroppervlak.

Bij de keuze voor een laminaat ondervloer worden wanneer je laminaat zelf gaat leggen nog wel eens fouten gemaakt. Misschien voldoet bijvoorbeeld je vloer niet aan de geluidsreductie normen die gelden als je woont in een appartement.

Een professional kan je ook adviseren en helpen laminaat in combinatie met vloerverwarming of hij kan vertellen dat er laminaat soorten zijn die gerust in de badkamer of keuken kunnen worden gebruikt.

Kortom kwaliteit laminaat laten leggen door een professional is niet alleen gemakkelijk maar kan ook ellende (en geld) besparen.

Laminaat laten leggen kosten:

De totale prijs die wordt gerekend voor laminaat laten leggen verschilt per bedrijf. En is opgebouwd uit verschillende factoren:

Kwaliteit laminaat je hebt verschillende soorten kwaliteit laminaat en dit heeft invloed op de prijs. Kwaliteit laminaat is meestal iets duurder in de aanschaf, maar gaat wel vaak langer mee.

Het aantal vierkante meters laminaat wat er gelegd moet worden (Dus het vloeroppervlak) is misschien wel het meest bepalend voor de prijs. Hoe groter het oppervlak hoe voordeliger de m2 prijs voor laminaat laten leggen.

De legvorm, het soort ruimte waar het laminaat gelegd moet worden is ook belangrijk bij het vormen van de prijs. Wanneer de ruimte lastige ronde vormen heeft of veel hoeken dan zullen de kosten voor laminaat laten leggen wat hoger liggen.

We begrijpen dat je aan dit stukje nog niet veel hebt om een schatting te gaan maken van het laminaat laten leggen kosten, vandaar dat we hieronder een schatting geven van wat zou kunnen verwachten:

  • Laminaat laten leggen kosten € 6,00 p/m2
  • Laminaat laten leggen + ondervloer € 7,50 p/m2
  • Laminaat laten leggen ondervloer + plakplinten € 8,50 p/m2
  • Laminaat laten leggen ondervloer + hoge plinten € 9,50 p/m2

Je Laminaatvloer laten leggen door een bedrijf:

Het is verstandig om niet door het eerste de beste bedrijf je laminaat te laten leggen. Je kunt het beste bij verschillende bedrijven een offerte laten maken en deze naast elkaar leggen, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillen en een goede keuze kan maken.

Tip: Een hoge prijs op een offerte wil niet altijd zeggen dat het beter is.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 11 minuten geleden een offerte aangevraagd.X