Traprenovatie met kersenhout | Ikknapmijnhuisop.nl

Traprenovatie met kersenhout

Je bent een fervent liefhebber van het klassieke kersenhout en wilt hier graag je trap mee laten renoveren. Vroeger was kersenhout erg geliefd en werd deze houtsoort veel gebruikt om meubels, trappen en vloeren van te fabriceren. Tegenwoordig zijn deze boomgaarden met kersenhout grotendeels verdwenen uit Europa, waardoor kersenhout een schaarser product is geworden. Aan de kwaliteit en authenticiteit van kersenhout doet dat uiteraard niets af.

Traprenovatie met kersenhout

Traprenovatie met kersenhout zorgt voor een authentieke uitstraling. Hout geeft altijd een bepaalde sfeer weer. Kersenhout is rood/bruinachtig en een sterke houtsoort, waardoor je trap wel een stootje kan verdragen en een warme, authentiek uitstraling krijgt. Je trap renoveren met kersenhout is dus een bijzonder goed idee om wat extra warmte aan je gang of huiskamer toe te voegen. Ook is hout goed te onderhouden, zeker als er ook nog een (wax)laagje op het hout wordt aangebracht. Dit helpt tegen de beschadigingen die schoenen veroorzaken of kleine vuiltjes die mee naar boven worden gelopen. De kosten voor het renoveren van je trap met kersenhout liggen erg aan de soort trap, hoeveel treden de trap heeft, of de zijkanten ook bekleed moeten worden met kersenhout etc. Vraag dus altijd van tevoren een offerte op bij meerdere bedrijven traprenovatie kosten

Meer informatie traprenovatie met kersenhout

Wil jij je trap graag laten renoveren met kersenhout? Vraag dan naar de mogelijkheden bij gespecialiseerde bedrijven bij jou in de regio. Wij helpen je hier graag een handje bij. Door onderstaand formulier in te vullen geef je bedrijven de kans om te reageren op jouw oproep en hier een reactie op te plaatsen of je een offerte op maat te versturen. Het kost je helemaal niets, maar helpt je wel met het maken van de juiste keuze om je trap te laten renoveren en er weer jaren plezier van te hebben!

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 19 minuten geleden een offerte aangevraagd.X