Duorolgordijn | Raamdecoratie trends

Duorolgordijn Raamdecoratie

Duorolgordijn Raamdecoratie luxaflex

Duorolgordijn raamdecoratie is een van de nieuwste trends in raamdecoratie. Een huis opknappen en het huis een totaal andere sfeer geven doe je al snel door de raamdecoratie te vervangen. Heb je de nieuwste trend op het gebied van rolgordijnen al gezien? Er zijn wel meer dan 400 verschillende trendy raamdecoratie stoffen en eigentijdse kleuren te vinden op de raamdecoratie markt.

Trendy raamdecoratie fascineert je door hun prachtige structuren: zeer transparante rolgordijnstof, semi-transparante stof, lichtdoorlatende stof waar je niet doorheen kunt kijken tot verduisterende rolgordijnen toe. In dit artikel hebben we het over raamdecoratie en met name over het duorolgordijn.

Raamdecoratie trend:

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan raamdecoratie. Gelukkig maar want de juiste raamdecoratie in huis is soms enorm bepalend. De juiste raamdecoratie plaatsen kan je huiskamer maken of kraken. Wanneer je de uitstraling en look en feel van je kamer zat bent doet het vervangen van de raamdecoratie al wonderen. Nu kan je voor relatief weinig geldt alles er weer nieuw uit laten zien.

Fijn textiel, warme kleuren en natuurlijke groen- en zandtinten, zo wordt de nieuwste interieurtrend “Zacht Textiel” omschreven. Hierbij vormen grovere materialen een mooie combinatie. Denk aan; wol en onaangetast hout, maar ook metaal en kunststof. Deze laatste twee sluiten aan bij de Tender Textiles trend, vooral als je die combineert met fraaie kussens of een plaid. Multi Weave rolgordijnen of duorolgordijnen zijn dè trend van dit moment. https://ikknapmijnhuisop.nl/raamdecoratie/

Duorolgordijn:

De combinatie van transparant en ondoorzichtig textiel maakt het duorolgordijn niet alleen sfeervol, maar een duorolgordijn is ook nog eens erg praktisch. Een duorolgordijn is een rolgordijn met een dubbele laag stof. De dubbele laag stof is een samenvoeging van transparant en ondoorzichtig textiel en zorgt voor beperkte lichtinval. Bovendien passen houten jaloezieën goed bij deze duorolgordijnen en interieurtrend: kies dan voor lichte kleuren, dat past het best. De jaren ’50 stijl is weer hip, niet alleen te zien aan tv-series, maar ook in het gebruik van zachte kleuren in het wooninterieur. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van smalle meubels en retro toebehoren. Bovendien is de glamour, ook erg bekend uit de vijftiger jaren, weer helemaal terug.

Duorolgordijn in kleur:

Een tweede trend steekt de kop op met de naam “Prachtige Kleuren”. Deze trend wordt gekarakteriseerd door heldere kleuren en warme roodtinten. Daarbij horen ook diepgele tinten, lime en petroleum tot deze trend. Voor het navolgen van deze trend kun je een duorolgordijn met opgewekte kleuren kunnen gebruiken. Je huis krijgt dan een kleurrijk, maar warm accent in huis door het duorolgordijn.

Er is nog een derde trend in ontwikkeling. “Rustige Romantiek”: bij deze stijl horen warme, licht en antieke tinten. Crèmekleuren, kobaltblauw noten- en kersenhout, zijn de kleuren die bij deze trend horen. Klassiek beklede vouwgordijnen met een moderne draai zijn een mooie keuze. Het twee-in-één model is een aanhoudend succes in het wooninterieur. Je gebruikt verduisterende stof voor ’s avonds en ’s nachts, en een transparante stof voor overdag.

Energiebesparend duorolgordijn:

Daarnaast is er ook een aanbod aan energiebesparende duorolgordijnen. Deze “Energysavers” zijn verkrijgbaar in semi-transparante, lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnstoffen. Door de energiebesparende coating blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Dit zorgt voor een verminderde CO2 uitstoot.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 33 minuten geleden een offerte aangevraagd.X