Duette shades | Duo shades | Raambekleding

Duocell Shades

Duette shades. Een huis een nieuwe look geven of een huis opknappen doe je al snel met nieuwe raambekleding. Sinds kort is er een nieuw raamdecoratie product op de markt: de Duocell Shades. Wat de Duocell Shade, ook wel Duette Shade genoemd, zo bijzonder maakt is haar unieke honingraatstructuur.

Doucell shades voordelen

Deze structuur zorgt voor goede isolatie en heeft daarom een energiebesparende werking, zowel in de winter als in de zomer. De Duocell shades zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 25mm en 45mm. Een Duocell Shade is dus een raamdecoratie product wat erg veel sfeer geeft aan een ruimte, door zijn strakke en tegelijk elegante uitstraling.

Daarnaast is deze zonwering ook nog eens van goede kwaliteit en zeer functioneel door de goede isolatie. Naast de Double Duocell Shades zijn ook Single Duocell Shades verkrijgbaar. Het voordeel van de Double Cell Shades is dat het licht van buitenaf extra goed gecontroleerd kan worden, dat betekent dus nog meer energiebesparing en vermindering van geluidsoverlast van zowel binnenuit als buitenaf.

Uiteraard zijn de Duocell Shades, net als de ‘normale’ Plissee gordijnen ook verkrijgbaar in 5 verschillende modellen namelijk: Top-down, Bottom-up, koordbediening, eindloos koordbediening en handmatig verschuifbaar. Net als vouwgordijnen en rolgordijnen bestaat de nieuwe collectie Duocell Shades ook uit een zeer uitgebreid kleurenpallet van warme, subtiele kleuren en tinten tot knalrood, kanariegeel en grasgroen.

Duocell shades makkelijk toepasbaar

Dit raamdecoratie product heeft aan één zijde een kleur en standaard wit aan de buitenzijde. Dit geeft je de mogelijkheid om verschillende kleuren te kiezen voor meerdere interieurs, terwijl de achterzijde steeds hetzelfde is en een rustiger effect geeft aan de buitenzijde. Daarbij heeft de witte achterzijde een beter zonwerend effect.

Naast de keuze tussen verschillende modellen is er ook nog een keus in verschillende lichtdoorlatende stoffen (Verduisterende raambekleding). Ben je op zoek naar schoonheid en kwaliteit, dan zit je helemaal goed met de Ultracel: de plooien en contouren van een Ultracell stof zijn beter zichtbaar dan die van de Softcell stof.

De Ultracell raamdecoratie stof heeft een speelse lichtinval en biedt een meer transparante look dan een Duocell Shade met een Softcell stof. Kies je toch voor deze laatste, dan kies je voor waardevol en functioneel: dit is een zeer duurzame en lichte stof, geschikt voor bijna elke ruimte. De Softcell is zichtdicht en geeft dus een stuk meer privacy dan de Ultracell stof.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 20 minuten geleden een offerte aangevraagd.X