Thermoscreen raamdecoratie | Energysaver rolgordijn | Raamdecoratie

Thermoscreen raamdecoratie

Thermoscreen raamdecoratie plaatsen

Het vervangen van de bestaande raamdecoratie of in het geval van je huis verbouwen compleet nieuwe raamdecoratie aanschaffen gebeurt vaak. Naast dat er een ruime keuze is in raamdecoratie typen en kleur, is er nu ook milieuvriendelijke raamdecoratie namelijk thermoscreen raamdecoratie.

Tegenwoordig zien we het frisse en pure wit vaker terug in het interieur. Raamdecoratie blijft hierin niet achter: we zien wit in zowel de effen als de patronen variant. Daarnaast wordt er veel afgewisseld in de mate van transparantie. Het milieu en duurzaam wonen of duurzaam verbouwen komt steeds meer in het middelpunt te staan het is een ware trend aan het worden.

Wat is milieuvriendelijke raamdecoratie?

Milieuvriendelijke raamdecoratie wil zeggen dat het materiaal is vervaardigd van natuurlijke producten. Houten jaloezieën worden tegenwoordig gemaakt van milieuvriendelijk lichtgewicht hardhout, bijvoorbeeld Phoenix Wood. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals linnen, kan hier ook goed aan gekoppeld worden. https://ikknapmijnhuisop.nl/raamdecoratie/duorolgordijn-raamdecoratie/

Thermoscreen raamdecoratie:

Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van rolgordijnen als energiebesparing: door gebruik te maken van een rolgordijn met een speciale thermoscreen techniek of energysaver techniek. Thermoscreen is een hoogwaardig screenweefsel met aan de achterzijde een metaallaag. Met een thermoscreen laag heb minder zonlicht, minder warmte met en toch het behoud van je uitzicht. Een energysaver doek: Deze doeken zijn voorzien van een metaallaag op de achterzijde en hebben een hoge reflectiegraad en zijn hierdoor uiterst isolerend. Beschikbaar als rolgordijn.

Deze termoscreen raamdecoratie en energysaver rolgordijnen houden in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Hierdoor hoeft u minder te stoken en helpt u mee aan een beter milieu door verminderde CO2 uitstoot

Welk soort thermoscreen raamdecoratie:

In een kleine ruimte is het verstandig om niet al te drukke patronen te gebruiken. Effen, lichte gordijnen zouden een goede keuze zijn. Daarnaast is het fraai om off-white (gebroken wit) te integreren als je bijvoorbeeld een ‘stoere’ houten vloer hebt liggen. Natuurlijke materialen met een wat grovere structuur, zoals katoen en linnen, combineren goed met een ruwe vloer.

Voor meer informatie over raamdecoratie kijk je op de volgende pagina https://ikknapmijnhuisop.nl/raamdecoratie/ houdt deze site goed in de gaten en like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen over je huis opknappen, je huis verbouwen en meer raamdecoratie. Door goed te oriënteren en te vergelijken vind je de raamdecoratie die in en bij jouw situatie het beste past.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 8 minuten geleden een offerte aangevraagd.X