Verduisterende raambekleding | Duette Shades | Plissé Shades

Verduisterende raambekleding Luxaflex

Verduisterende raambekleding, Luxaflex. Met de juiste raamdecortatie in huis is je woning al snel opgeknapt. Door de raamdecoratie te vervangen geef je elke ruimte meteen een nieuwe look en sfeer. Behalve dat je de raamdecoratie vervangt om je huis op te knappen kan het ook om een meer praktische reden gedaan worden.

Een van de redenen om je raamdecoratie te vervangen is de hoeveelheid licht die nog door de raambekleding komt, als dit je stoort kun je ervoor kiezen om de huidige raambekleding te vervangen voor verduisterende raambekleding. In dit artikel beschrijven we de voordelen van verduisterende raambekleding. https://ikknapmijnhuisop.nl/raamdecoratie/

Verduisterende raambekleding:

De zon maakt je soms heel vroeg wakker in de zomer. Tenzij je verduisterende raambekleding hebt hangen. Kijk uit, want je slaapt zo een gat in de dag! Heerlijk, die lange en lichte dagen in de zomer. Ook zou het soms – zeker ’s ochtends vroeg – wel prettig zijn om het zonlicht even buiten te sluiten. Genoeg producten van Luxaflex® die dat voor elkaar krijgen.

Ideale combinatie verduisterende raambekleding:

Als je voor verduisterende raambekleding kiest, betekent dat niet dat je kamer altijd heel donker (met de verduisterende raambekleding gesloten) of altijd heel licht (met de verduisterende raambekleding geopend) hoeft te zijn. Verschillende verduisterende raambekleding producten van Luxaflex® zijn namelijk als combinatie verkrijgbaar. Zo kun je, je slaapkamer in de nacht goed verduisteren en overdag lekker van het licht genieten, zonder dat iedereen naar binnen kan kijken. De Duette® Shades zijn niet alleen verkrijgbaar met een geïntegreerde gemetallisseerde ‘black-outstof’, maar ook in combinatie met een verduisterend rolgordijn. Ze zitten dan samen in dezelfde cassette, maar je kunt kiezen welk product je gebruikt. Hetzelfde is mogelijk met de Plissé Shades en met rolgordijnen, waarbij je leuk kunt spelen met transparantie en licht.

Verduisterende raambekleding zonder gaatjes:

Ook Horizontale Jaloezieën zijn prima geschikt als verduisterende raambekleding om zonlicht uit de (slaap)kamer te weren. Ze zijn zelfs verkrijgbaar als Luxaflex® Lightline®. Deze lamellen hebben geen gaatjes in het midden waar nog wat licht doorheen kan piepen en werken dus ideaal tegen hinderlijk zonlicht.

Verduisterende raam bekleding is erg geliefd de laatste tijd en behoord tot een van de meest snel groeiende trends op het gebied van raamdecoratie. Dit soort raamdecoratie wordt vaak gebruikt in de slaapkamer. Ook in hotelkamers kom je deze raamdecoratie vaak tegen, je wordt om een eer of tien wakker en denkt dat het nog midden in de nacht is. Verduisterende raambekleding heeft veel voordelen. 

Vind je het te donker? Dan kan je verduisterende raambekleding ook goed combineren als dat beter uitkomt. Verduisterende raambekleding zij  te verkrijgen in rolgordijnen, gewone gordijnen of duo gordijnen. Je kan deze dus ook goed combineren met vitrage of een meer licht doorlatend gordijn.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 6 minuten geleden een offerte aangevraagd.X