Twist rolgordijnen | Raamdecoratie

Twist rolgordijnen

Twist rolgordijn

Twist rolgordijnen Luxaflex. Er zijn natuurlijk vele soorten rolgordijnen van verschillende merken te verkrijgen. Zo nu en dan lichten we er even een uit. In dit geval gaat het om een Twist rolgordijn van luxaflex. Met een twist rolgordijn voor het raam knap je een ruimte snel op en creëer je een aangename sfeer. Twist rolgordijnen zijn er in verschillende uitvoeringen dus er zit vast wel een bij die past bij je woninginrichting.

Een twist rolgordijn biedt volgens Luxaflex in het kort:Verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. De special Twist rolgordijnen bieden een goede balans tussen decoratie en functionaliteit welke allebei belangrijk zijn in huis.

Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Een Twist rolgordijn kan geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en biedt de hoogwaardige kwaliteit die je van Luxaflex mag verwachten.

Twist rolgordijnen van luxaflex in het kort

  • Optimale controle over licht en privacy
  • Exclusieve stoffen, uitgebreide collectie en brede prijsrange
  • Solide bedieningssysteem met een prijswinnend design

Twist rolgordijnen variaties

Twist rolgordijnen van Luxaflex zijn te verkrijgen in vele hoogwaardige exclusieve stoffen met eigentijdse stijlen, kleuren en transparanties. Er is echt voldoende keus om goed af te kunnen stemmen op je interieur. Zeker wanneer je alleen het huis aan het opknappen nbent is dit handig omdat je moet aanpassen aan het huidige interieur.

Een greep uit de twist rolgordijn stoffen: Verfijnde voiles, zijdeachtige stoffen, en doeken met mooie ingeweven metallic draden voor een echt exclusieve, aparte en onderscheidende uitstraling. Behalve bijzondere stoffen met een mooie kleuren kan je ook kiezen voor stoffen met een aparte structuur zoals Streeppatronen. Wanner extra veiligheid geboden moet worden zoals in de keuken of slaapkamer. Kan je kiezen voor de brandwerende stoffen uit de collectie. Lees voor meer over raamdecoratie ook de volgende artikelen: Duocell shadesVerduisterende raambekleding Luxaflex

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 39 minuten geleden een offerte aangevraagd.X